Libnet.ro
UNICEF

22:30

Spania: O romanca a fost ranita, in urma unui accident rutier

B1 B1,
Spania: O romanca a fost ranita, in urma unui accident rutier

O romanca a fost ranita intr-un accident rutier care a avut loc in Spania. Accidentul a avut loc la aproximativ 100 de kilometri nord-vest de Madrid, cand un autocar, care efectua o cursa intre doua sate a. continuă pe B1

Doi barbati au murit in urma unui accident grav produs in Capitala

Doua persoane, in varsta de 30, respectiv 36 de ani au decedat in urma unui accident rutier care s-a produs in noaptea de duminica spre luni in Capitala.

Doi barbati au decedat in urma unui accident grav produs in Capitala

Doua persoane, in varsta de 30, respectiv 36 de ani au decedat in urma unui accident rutier care s-a produs in noaptea de duminica spre luni in Capitala.

10 persoane au decedat in urma unui accident aviatic in Alaska

Zece persoane au murit, ieri, in urma unui accident al unui avion tip taxi care a luat foc dupa ce s-a prabusit pe aeroportul Soldotna din Alaska,potrivit Reuters.

Mehedinti: Un copil a murit iar alti trei minori au ajuns la spital in urma unui accident produs de un politist (VIDEO)

Un copil a murit iar alti trei minori au ajuns la spital in urma unui accident produs de un politist. Accidentul s-a produs chiar in centrul comunei Gruia din judetul Mehedinti. Acolo, seful de post din.

Aproximativ 70 de raniti in urma unui accident cu un tren deraiat in Rusia

Aproximativ 70 de persoane au fost ranite duminica, dintre care sase sunt in stare grava, dupa ce un tren a deraiat in sudul regiunii ruse Krasnodar, in apropiere de Marea Neagra, informeaza agentia de stiri RIA Novosti.

Bacauan cazut intr-o fantana, in urma unui accident cu ATV-ul

Un barbat in varsta de 37 de ani, din localitatea bacauana Luizi Calugara, a vazut moartea cu ochii, in aceasta dupa-amiaza, dupa e a cazut intr-o fantana. Din cate se pare, barbatul se plimba cu un ATV si, la un moment dat, s-a lovit de un pietroi, fiind aruncat in putul adanc de 40 de metri.

Un centru de consiliere pentru copii a fost dotat in urma unui spectacol caritabil

In luna ianuarie a acestui an Teatrul Clasic Ioan Slavici Arad a fost gazda evenimentul caritabil Accepta, Ajuta, Iubeste, unde 560 de aradeni au raspuns pozitiv invitatiei organizatorilor de a participa la un spectacol caritabil dedicat copiilor cu tulburari de spectru autist.

Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea au fost raniti in urma unui conflict din curtea unitatii

Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea au ajuns la spital, duminica, dupa ce au fost injunghiati in urma unui conflict izbucnit in curtea unitatii, reprezentantii penitenciarului sustinand ca nu se.

MAE: Un roman ranit intr-un accident rutier in Spania; reprezentantii Ambasadei s-au deplasat la locul accidentului

Un cetatean roman a fost identificat intre cele 21 de persoane ranite in accidentul rutier produs luni in Spania, soldat cu noua morti, care nu au fost inca identificati, a precizat Ministerul Afacerilor Externe.

Rusia: O persoana decedata a fost condamnata in justitie

Olga Alexandrina, un medic obstetrician din Rusia, a fost declarata vinovata, de un tribunal din Moscova, pentru provocarea unui accident rutier in 2010 in care si-au pierdut viata doua persoane, inclusiv ea, transmite RIA Novosti.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )