Libnet.ro
UNICEF

23:00

10 persoane au decedat in urma unui accident aviatic in Alaska

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
10 persoane au decedat in urma unui accident aviatic in Alaska

Zece persoane au murit, ieri, in urma unui accident al unui avion tip taxi care a luat foc dupa ce s-a prabusit pe aeroportul Soldotna din Alaska,potrivit Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Doi barbati au decedat in urma unui accident grav produs in Capitala

Doua persoane, in varsta de 30, respectiv 36 de ani au decedat in urma unui accident rutier care s-a produs in noaptea de duminica spre luni in Capitala.

Doi barbati au murit in urma unui accident grav produs in Capitala

Doua persoane, in varsta de 30, respectiv 36 de ani au decedat in urma unui accident rutier care s-a produs in noaptea de duminica spre luni in Capitala.

Mehedinti: Un copil a murit iar alti trei minori au ajuns la spital in urma unui accident produs de un politist (VIDEO)

Un copil a murit iar alti trei minori au ajuns la spital in urma unui accident produs de un politist. Accidentul s-a produs chiar in centrul comunei Gruia din judetul Mehedinti. Acolo, seful de post din.

Aproximativ 70 de raniti in urma unui accident cu un tren deraiat in Rusia

Aproximativ 70 de persoane au fost ranite duminica, dintre care sase sunt in stare grava, dupa ce un tren a deraiat in sudul regiunii ruse Krasnodar, in apropiere de Marea Neagra, informeaza agentia de stiri RIA Novosti.

Spania: O romanca a fost ranita, in urma unui accident rutier

O romanca a fost ranita intr-un accident rutier care a avut loc in Spania. Accidentul a avut loc la aproximativ 100 de kilometri nord-vest de Madrid, cand un autocar, care efectua o cursa intre doua sate a.

Bacauan cazut intr-o fantana, in urma unui accident cu ATV-ul

Un barbat in varsta de 37 de ani, din localitatea bacauana Luizi Calugara, a vazut moartea cu ochii, in aceasta dupa-amiaza, dupa e a cazut intr-o fantana. Din cate se pare, barbatul se plimba cu un ATV si, la un moment dat, s-a lovit de un pietroi, fiind aruncat in putul adanc de 40 de metri.

Cel putin 10 persoane au fost grav ranite in prabusirii avionului Boeing 777 in San Francisco

Cel putin 10 persoane au fost ranite grav dupa ce avionul Boeing 777 al companiei sud-coreene Asiana Airlines a ratat aterizarea si a luat foc pe aeroportul din San Francisco, conform unui comunicat medical scrie.

Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea au fost raniti in urma unui conflict din curtea unitatii

Patru detinuti de la Penitenciarul Tulcea au ajuns la spital, duminica, dupa ce au fost injunghiati in urma unui conflict izbucnit in curtea unitatii, reprezentantii penitenciarului sustinand ca nu se.

ACCIDENT in Mehedinti: Un politist a calcat cu masina un copil.

Un copil a murit si trei au fost raniti grav, in urma unui accident petrecut joi noapte, in jurul orei 22,30, in comuna mehedinteana Gruia, dupa ce masina condusa de seful Postului de Politie din localitate a intrat pe contrasens si a lovit un grup de copii, aflat pe trotuar, aproape de bordura, scrie Mediafax. Potrivit martorilor, un grup de mai multi copii se afla pe trotuar, aproape de bordura, cand o masina condusa de Petre Nedelcu, sef al Postului de Politie din comuna mehedinteana Gruia .

Bancile elvetiene ar putea pierde 522 milioane dolari in urma unui acord cu Marea Britanie

Credit Suisse Group AG si alte banci elvetiene ar putea pierde aproape in totalitate suma de 500 de milioane de franci 522 de milioane de dolari) reprezentand plati garantate catre guvernul britanic, ca parte a unui acord de combatere a evaziunii fiscale incheiat de cele doua tari, conform estimarilor Asociatiei Bancherilor Elvetieni.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )