Libnet.ro
UNICEF

07:00

Specialistii se tem de ce este mai rau! Obezitatea ar putea deveni norma in Europa

Antena3 Antena3,
Specialistii se tem de ce este mai rau! Obezitatea ar putea deveni norma in Europa

Excesul de greutate este atat de raspandit in Europa, indeosebi in randul tinerilor, incat risca sa devina o noua norma, a avertizat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii, informeaza. continuă pe Antena3

Milioane de oameni, in pericol. O boala cu transmitere sexuala ar putea deveni INCURABILA. Nu mai raspunde la tratament

Gonoreea ar putea deveni o boala incurabila, in conditiile in care au fost deja semnalate mai multe cazuri care nu au putut fi tratate cu niciun antibiotic, scrie usnews. com. Medicii canadieni au depistat cel.

Ilie Sarbu, PSD: Ne este mai simplu sa discutam cu UDMR despre intrarea la guvernare pentru ca avem protocol semnat cu ei din decembrie 2012

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat marti ca, in eventualitatea retragerii liberalilor din guvern, PSD ar putea discuta si cu UDMR pentru o eventuala alianta. Ne este mai simplu sa discutam cu UDMR despre intrarea la guvernare pentru ca avem protocol semnat cu ei din decembrie 2012, a spus Sarbu, facand referire la protocolul semnat inainte de alegerile parlamentare din 2012, care nu a fost insa respectat la acel moment si UDMR a fost lasata in afara guvernului.

Ce platforma este mai profitabila? Android vs iOS vs WP8

Inainte de a se angaja sa creeze jocuri si aplicatii pentru o platforma mobila, cei mai multi dezvoltatori se gandesc care e mai profitabila? Sa vedem, asadar, o comparatie Android vs iOS vs WP8? Principala sursa de profit pentru un dezvoltator vine din pretul aplicatiilor create sau din reclamele afisate in acestea. Oricum, este clar, la capitolul aplicatii pentru terminale mobile, smartphone-uri sau tablete, o alegere avizata a caii ce trebuie urmate graviteaza in jurul factorului financiar. La ora actuala, [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )