Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ilie Sarbu, PSD: Ne este mai simplu sa discutam cu UDMR despre intrarea la guvernare pentru ca avem protocol semnat cu ei din decembrie 2012

Hotnews Hotnews,
 Ilie Sarbu, PSD: Ne este mai simplu sa discutam cu UDMR despre intrarea la guvernare pentru ca avem protocol semnat cu ei din decembrie 2012

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat marti ca, in eventualitatea retragerii liberalilor din guvern, PSD ar putea discuta si cu UDMR pentru o eventuala alianta. Ne este mai simplu sa discutam cu UDMR despre intrarea la guvernare pentru ca avem protocol semnat cu ei din decembrie 2012, a spus Sarbu, facand referire la protocolul semnat inainte de alegerile parlamentare din 2012, care nu a fost insa respectat la acel moment si UDMR a fost lasata in afara guvernului. continuă pe Hotnews

Ilie Sarbu, PSD: Avem un protocol semnat cu UDMR

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, in aceasta dimineata, la Palatul Parlamentului, ca PSD are un protocol semnat cu UDMR.

Ilie Sarbu: Avem un protocol semnat cu UDMR

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, in aceasta dimineata, la Palatul Parlamentului, ca PSD are un protocol semnat cu UDMR.

Ilie Sarbu: Noi avem majoritate si singuri, decizia e a lui Crin Antonescu

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca PSD are acordul semnat cu UDMR, ca social-democratii au majoritate si cu ajutorul UDMR-ului si fara, precizand insa ca decizia este in.

Ilie Sarbu: Avem protocol semnat cu UDMR

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a anuntat, marti dimineata, ca Uniunea Social Democrata a semnat un acord pentru intrarea la guvernare a UDMR. Crin Antonescu a convocat Biroul Politic si Delegatia.

Liderul PNL Arges considera ca PNL trebuie sa isi retraga ministrii din Guvern: PSD nu mai sustine formula USL

PSD nu mai doreste sa sustina formula USL, sustine senatorul liberal Ion Popa, explicand ca la sedinta Delegatiei Permanente de marti trebuie sa se decida retragerea din Guvern a ministrilor liberali. La.

Ce platforma este mai profitabila? Android vs iOS vs WP8

Inainte de a se angaja sa creeze jocuri si aplicatii pentru o platforma mobila, cei mai multi dezvoltatori se gandesc care e mai profitabila? Sa vedem, asadar, o comparatie Android vs iOS vs WP8? Principala sursa de profit pentru un dezvoltator vine din pretul aplicatiilor create sau din reclamele afisate in acestea. Oricum, este clar, la capitolul aplicatii pentru terminale mobile, smartphone-uri sau tablete, o alegere avizata a caii ce trebuie urmate graviteaza in jurul factorului financiar. La ora actuala, [].

Specialistii se tem de ce este mai rau! Obezitatea ar putea deveni norma in Europa

Excesul de greutate este atat de raspandit in Europa, indeosebi in randul tinerilor, incat risca sa devina o noua norma, a avertizat luni Organizatia Mondiala a Sanatatii, informeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )