Libnet.ro
UNICEF

05:00

Ilie Sarbu: Noi avem majoritate si singuri, decizia e a lui Crin Antonescu

B1 B1,
Ilie Sarbu: Noi avem majoritate si singuri, decizia e a lui Crin Antonescu

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca PSD are acordul semnat cu UDMR, ca social-democratii au majoritate si cu ajutorul UDMR-ului si fara, precizand insa ca decizia este in. continuă pe B1

Sarbu: Noi avem majoritate si singuri, decizia e a lui Crin Antonescu

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat, marti, ca PSD are acordul semnat cu UDMR, ca social-democratii au majoritate si cu ajutorul UDMR-ului si fara, precizand insa ca decizia este in.

Ilie Sarbu, PSD: Avem un protocol semnat cu UDMR

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, in aceasta dimineata, la Palatul Parlamentului, ca PSD are un protocol semnat cu UDMR.

Ilie Sarbu, PSD: Ne este mai simplu sa discutam cu UDMR despre intrarea la guvernare pentru ca avem protocol semnat cu ei din decembrie 2012

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat marti ca, in eventualitatea retragerii liberalilor din guvern, PSD ar putea discuta si cu UDMR pentru o eventuala alianta. Ne este mai simplu sa discutam cu UDMR despre intrarea la guvernare pentru ca avem protocol semnat cu ei din decembrie 2012, a spus Sarbu, facand referire la protocolul semnat inainte de alegerile parlamentare din 2012, care nu a fost insa respectat la acel moment si UDMR a fost lasata in afara guvernului.

Ilie Sarbu: Avem protocol semnat cu UDMR

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a anuntat, marti dimineata, ca Uniunea Social Democrata a semnat un acord pentru intrarea la guvernare a UDMR. Crin Antonescu a convocat Biroul Politic si Delegatia.

Ilie Sarbu: Avem un protocol semnat cu UDMR

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat, in aceasta dimineata, la Palatul Parlamentului, ca PSD are un protocol semnat cu UDMR.

Blaga: Crin Antonescu nu va avea sprijinul PDL la prezidentiale, noi avem propriul nostru candidat

Crin Antonescu nu va avea sprijinul PDL-ului la prezidentialele din toamna, democrat-liberalii urmand sa isi sustina propriul candidat, a afirmat, luni, Vasile Blaga. Noi nu il vom sprijini pe domnul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )