Libnet.ro
UNICEF

23:00

Specialistul DNA care a lucrat in dosarul Telepatia a mai facut o expertiza din pix, la Galati

Antena3 Antena3,
Specialistul DNA care a lucrat in dosarul Telepatia a mai facut o expertiza din pix, la Galati

Specialistul DNA care a lucrat in dosarul Telepatia a mai facut o expertiza din pix. La Galati, a inventat un prejudiciu de 3 milioane de lei in dosarul lui Bunea Stancu, presedintele Consiliului Judetean Braila. continuă pe Antena3

Avocatul lui Dan Voiculescu a depus concluziile scrise in Dosarul Telepatia

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, a depus astazi concluziile scrise in Dosarul Telepatia. Dupa ce toti aparatorii celor implicati in dosar vor depune concluziile, judecatorii vor anunta pana.

Dan Voiculescu da replica pe blog: Prejudiciul din Dosarul Telepatia, o aberatie

Dan Voiculescu spune ca prejudiciul din Dosarul Telepatia reprezinta o aberatie. intr-o postare pe blogul personal si intitulata Prostia nu doare, Dan Voiculescu face referire la un articol aparut.

Decizia in Dosarul Telepatia se da maine

Decizia finala in Dosarul Telepatia va fi anuntata vineri, de Curtea de Apel Bucuresti. Sentinta va fi data la finalul sedintei de judecata, in sedinta publica. Deocamdata, nu se stie ora la ca.

Decizia in Dosarul Telepatia se da maine. Avocatul lui Dan Voiculescu: E o graba nejustificata

Decizia finala in Dosarul Telepatia va fi anuntata vineri, de Curtea de Apel Bucuresti. Sentinta va fi data la finalul sedintei de judecata, in sedinta publica. Deocamdata, nu se stie ora la ca.

Un drum care face legatura intre mai multe localitati din Mehedinti a fost inundat

Un drum care face legatura intre mai multe localitati din Mehedinti a fost inundat. in judet a plouat fara oprire de peste 24 de ore. Raul Drincea si-a iesit din matca, iar apa a ajuns pana la aproape.

Dosarul Telepatia: Daniel Udrescu, un reputat expert din SUA, denunta expertiza DNA

Daniel Udrescu, un reputat expert si auditor din Statele Unite, spune ca NU exista un prejudiciu in dosarul ICA. Miercuri seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, cunoscutul expert din Statele Unite a declarat ca.

Prima noapte de inchisoare pentru condamnatii din Dosarul Telepatia

La demnitate si la onoare n-am sa renunt niciodata. Daca e nevoie imi duc viata mai departe inclusiv la penitenciar, tot cu demnitate, spune Dan Voiculescu. 10 ani de inchisoare a primit fondatorul.

Dezvaluiri uluitoare la Sinteza zilei: Denuntatorul in dosarul Telepatia afirma ca si-a retras plangerea. Am anulat tot ce am spus acolo

Mihai Gadea a prezentat, in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, declaratiile denuntatorului care au stat la baza redeschiderii dosarului Telepatia, care primise neinceperea urmaririi penale NUP) cu trei.

DECIZIA in dosarul Telepatia, anuntata la ora 14

Update 12. 53 - Sentinta va fi data la ora 14, ora comunicata oficial. Update 12. 48 - Magistratii care dau sentinta in acest caz delibereaza la aceasta ora. Ei au incheiat procesul la care au participat pana.

100 de Minute: Expert din SUA, declaratie bomba despre dosarul Telepatia

Un reputat expert si auditor din Statele Unite vine in Romania pentru a discuta problema Aureliei Nicolae . Acesta spune ca nu este niciun prejudiciu in dosarul ICA. Daniel Udrescu a declarat pentru Antena3. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )