Libnet.ro
UNICEF

10:00

Ce spune Corina Cretu despre Master Planul pe Transport

România Liberă România Liberă,
Ce spune Corina Cretu despre Master Planul pe Transport

Comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Cretu, a precizat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti, ca la nivelul Comisiei Europene se asteapta ca Romania sa depuna in mod oficial Master Planul pe Transport,informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Corina Cretu: CE spune ca Romania are slabiciuni in ce priveste harta sociala

Corina Cretu, comisarul european pentru Politici Regionale, a spus intr-o conferinta de presa ca Romania are, potrivit Comisiei Europene, slabiciuni in ceea ce priveste harta sociala, document pe care inca il asteapta.

Corina Cretu: E important ca Romania sa identifice mai bine domeniile expuse riscului de coruptie

Comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu vorbeste intr-un interviu acordat Mediafax despre raportul MCV, spunand ca Romania trebuie sa identifice mai bine domeniile expuse riscului de coruptie si sa adopte masuri preventive, dar si despre eficientizarea gestiunii fondurilor europene.

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, viziteaza astazi Romania

Comisarul european pentru politici regionale, dna Corina Cretu, va efectua astazi, 16 februarie 2015, o vizita oficiala in Romania, la Bucuresti, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Corina Cretu a gasit un loc cu probleme mai mari decat in Romania: Comisia Europeana lucra cu un sef de autoritate arestat la domiciliu

Comisarul european pentru politica regionala, social-democrata Corina Cretu, a declarat, luni, la Bucuresti, ca in UE sunt zone in care absorbtia fondurilor europene este mai precara decat in Romania, ea dand exemplul regiunii Abruzzo din Italia, unde in ultimii 5 ani toti sefii de autoritati de management ar fi fost arestati. Vestea buna in ceea ce priveste estul Europei este ca acolo unde se face absorbtie de fonduri UE, practic se vad rezultate si crearea de locuri de munca. In sudul Italiei, avem de luat decizii politice daca vom mai continua sau nu, a afirmat comisarul european, aflat in vizita la Bucuresti.

Ioan Rus: Master Planul de Transport va fi prezentat Guvernului saptamana viitoare

O varianta finala a Master Planului General de Transport ar urma sa fie prezentat in Guvern saptamana viitoare, astfel incat, in sedinta Executivului de peste doua saptamani ministerul transporturilor sa prezinte si strategia de implementare a Master Planului, potrivit ministrului de resort Ioan Rus.

Corina Cretu: Lipsa unor proiecte mature, carenta a Romaniei in atragerea de fonduri UE

Comisarul european Corina Cretu a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca adoptarea oficiala a Programului Infrastructura Mare si a Programului Operational Regional va avea loc nu mai devreme de mai-iunie, dar Romania poate lua intre timp masuri de consolidare a capacitatii administrative.

Comisarul european pentru politica regionala saluta demersul HotNews de monitorizare a proiectelor europene ale Romaniei

Comisarul European pentru politica regionala, Corina Cretu, a salutat, luni, intr-o conferinta de presa, demersul HotNews si Euractiv. ro de monitorizare a proiectelor de infrastructura derulate in Romania. Si expertii Comisiei Europene au inclus in raportul tehnic al Mecanismului de monitorizare si verificare MCV) pe justitie referiri la demersurile jurnalistice de investigatie ale HotNews.

FOTO. Ce spune presedintele Iohannis despre decapitarea celor 21 de barbati egipteni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, condamna ferm, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, atrocitatile comise de Statul Islamic despre care spune ca sunt acte de o cruzime si barbarie incalificabile. Seful statului mai spune ca este nevoie de o solutie politica a conflictului din Libia si de toleranta zero fata de gruparile teroriste.

Ce spune Emil Boc despre arestarea Elenei Udrea

Fostul premier Emil Boc spune ca Elena Udrea este un om puternic si se declara convins ca aceasta isi va demonstra nevinovatia. El sustine ca intalnirea pe care a avut-o cu aceasta cu doua zile inainte de eliberarea lui Gabriel Sandu a fost una de curtoazie, informeaza Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )