Libnet.ro
UNICEF

10:00

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, viziteaza astazi Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, viziteaza astazi Romania

Comisarul european pentru politici regionale, dna Corina Cretu, va efectua astazi, 16 februarie 2015, o vizita oficiala in Romania, la Bucuresti, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Ce spune Corina Cretu despre Master Planul pe Transport

Comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Cretu, a precizat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti, ca la nivelul Comisiei Europene se asteapta ca Romania sa depuna in mod oficial Master Planul pe Transport,informeaza Mediafax.

Corina Cretu: E important ca Romania sa identifice mai bine domeniile expuse riscului de coruptie

Comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu vorbeste intr-un interviu acordat Mediafax despre raportul MCV, spunand ca Romania trebuie sa identifice mai bine domeniile expuse riscului de coruptie si sa adopte masuri preventive, dar si despre eficientizarea gestiunii fondurilor europene.

Corina Cretu: CE spune ca Romania are slabiciuni in ce priveste harta sociala

Corina Cretu, comisarul european pentru Politici Regionale, a spus intr-o conferinta de presa ca Romania are, potrivit Comisiei Europene, slabiciuni in ceea ce priveste harta sociala, document pe care inca il asteapta.

Cretu: E important ca Romania sa identifice mai bine domeniile expuse riscului de coruptie

Comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu vorbeste intr-un interviu acordat Mediafax despre raportul MCV, spunand ca Romania trebuie sa identifice mai bine domeniile expuse riscului de coruptie.

Comisarul european pentru politica regionala saluta demersul HotNews de monitorizare a proiectelor europene ale Romaniei

Comisarul European pentru politica regionala, Corina Cretu, a salutat, luni, intr-o conferinta de presa, demersul HotNews si Euractiv. ro de monitorizare a proiectelor de infrastructura derulate in Romania. Si expertii Comisiei Europene au inclus in raportul tehnic al Mecanismului de monitorizare si verificare MCV) pe justitie referiri la demersurile jurnalistice de investigatie ale HotNews.

Programul transfrontalier Interreg de 258 milioane de euro pentru Romania si Bulgaria, aprobat de comisarul pentru Politica Regionala, Corina Cretu

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a aprobat, vineri, noul program transfrontalier Interreg in valoare de 258,5 de milioane de euro pentru Romania si Bulgaria. Programul transfrontalier.

Comisarul Corina Cretu da unda verde pentru investitii transfrontaliere Romania Bulgaria de 216 milioane de euro

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, a adoptat vineri, 13 februarie 2015, noul program transfrontalier Interreg pentru Bulgaria si Romania. in valoare totala de peste 258 milioane de.

Comisarul european Cretu: Romania are slabiciuni privind achizitiile publice, harta sociala, strategia de incluziune a romilor - conditionalitati pentru absorbtia fondurilor UE 2014-2020. Situatia Romaniei la zi, vazuta de la Bruxelles

Romania are in continuare slabiciuni legate de neindeplinirea unor conditionalitati fara de care nu va putea absorbi anumite fonduri europene din perioada de programare 2014-2020, a declarat, luni, la Bucuresti, comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu, ea enumerand harta sociala, strategia de incluzine a romilor, reforma achizitiilor publice. Referitor la viitoarele programe operationale majore, ea a aratat ca executivul comunitar a facut anumite observatii, insa minore, la Programul Operational Infrastructura Mare POIM), urmand ca acesta, alaturi de , Programul Operational Regional, sa fie aprobat, probabil, in iunie de Bruxelles. In ceea ce priveste, Programul Operational Sectorial Cresterea Competitivitatii Economice POSCCE) 2007-2013, ea a mentionat ca platile de la CE au ramas blocate pe axa 3, ca urmare a unor nereguli la achizitiile publice efectuate de unii beneficiari de fonduri UE.

Corina Cretu a gasit un loc cu probleme mai mari decat in Romania: Comisia Europeana lucra cu un sef de autoritate arestat la domiciliu

Comisarul european pentru politica regionala, social-democrata Corina Cretu, a declarat, luni, la Bucuresti, ca in UE sunt zone in care absorbtia fondurilor europene este mai precara decat in Romania, ea dand exemplul regiunii Abruzzo din Italia, unde in ultimii 5 ani toti sefii de autoritati de management ar fi fost arestati. Vestea buna in ceea ce priveste estul Europei este ca acolo unde se face absorbtie de fonduri UE, practic se vad rezultate si crearea de locuri de munca. In sudul Italiei, avem de luat decizii politice daca vom mai continua sau nu, a afirmat comisarul european, aflat in vizita la Bucuresti.

Corina Cretu: Lipsa unor proiecte mature, carenta a Romaniei in atragerea de fonduri UE

Comisarul european Corina Cretu a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca adoptarea oficiala a Programului Infrastructura Mare si a Programului Operational Regional va avea loc nu mai devreme de mai-iunie, dar Romania poate lua intre timp masuri de consolidare a capacitatii administrative.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )