Libnet.ro
UNICEF

12:00

Programul transfrontalier Interreg de 258 milioane de euro pentru Romania si Bulgaria, aprobat de comisarul pentru Politica Regionala, Corina Cretu

B1 B1,
Programul transfrontalier Interreg de 258 milioane de euro pentru Romania si Bulgaria, aprobat de comisarul pentru Politica Regionala, Corina Cretu

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a aprobat, vineri, noul program transfrontalier Interreg in valoare de 258,5 de milioane de euro pentru Romania si Bulgaria. Programul transfrontalier. continuă pe B1

Cretu aproba investitii de 258 milioane de euro pentru Romania si Bulgaria

Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, a aprobat, azi, noul program transfrontalier Interreg in valoare de 258,5 de milioane de euro pentru Romania si Bulgaria, obiectivul programului fiind imbunatatirea conditiilor de viata si de studiu in 15 regiuni de frontiera, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

6,5 milioane euro pentru revizuirea studiului la autostrada Sibiu-Pitesti

CNADNR a atribuit miercuri asocierii Spea Ingineria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 milioane lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii SibiuPitesti, anunta Mediafax.

NEPI, investitii de 370 milioane euro pentru extinderea mall-ului Promenada cu 60%

Fondul de investitii NEPI planuieste sa extinda cu peste 60% suprafata mall-ului Promenada din zona Floreasca din Bucuresti si are in curs de dezvoltare, inclusiv reconfigurari si extensii ale activelor din portofoliu, proiecte de 371 milioane de euro.

Cretu aproba programul transfrontalier pentru Romania si Bulgaria

Noul program transfrontalier Interreg in valoare de 258,5 de milioane de euro pentru Romania si Bulgaria, a fost aprobat, vineri, de catre Comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, informeaza Mediafax.

Referat DNA: Elena Udrea a primit 3,6 milioane de euro pentru deblocare platilor in contractul e-Romania

DNA arata in referatul cu propunere de arestare a Elenei Udrea ca aceasta a primit foloase necuvenite in cuantum de aproximativ 3,6 milioane de euro pentru a-si folosi influenta astfel incat platile aferente.

inca 6,5 MILIOANE de euro pentru autostrada INVIZIBILA Sibiu-Pitesti. Ce anunt a facut azi CNADNR

CNADNR a atribuit miercuri asocierii Spea Ingineria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 milioane lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru revizuirea studiului de.

CNADNR: Contract de 6,5 mil. euro pentru revizuirea studiului de fezabilitate al autostrazii Sibiu-Pitesti

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri CNADNR) a atribuit miercuri asocierii Spea Ingineria Europea Italia) - Tecnic Consulting Engineering Romania un contract de 29 milioane lei 6,5 milioane euro), fara TVA, pentru actualizarea studiului de.

Apropiat al lui Mazare, trimis in judecata pentru evaziune de 10 milioane euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) l-au trimis, astazi, in judecata, in stare de arest preventiv, pe afaceristul Avraham Morgenstern, apropiat al primarului din Constanta, Radu Mazare, pentru o evaziune fiscala de 10 milioane euro, conform unui comunicat remis redactiei.

Contract de 19 milioane de euro pentru construirea Centrului de management al deseurilor din Alba

Consiliul Judetean Alba a finalizat procedura de achizitie publica pentru cel mai mare contract de lucrari din cadrul proiectului Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Alba. in 21 ianuarie 2015 a fost semnat contractul pentru executia Centrului de management integrat al deseurilor de la Galda de Jos.

Tarom, bilete de la 99 de euro pentru Dragobete: vezi ce tari poti vizita

Compania aeriana Tarom lanseaza o noua oferta de Dragobete, prin care biletele pentru destinatii externe pot fi achizitionate la preturi care pornesc de la 99 euro pentru o calatorie dus-intors, cu taxe incluse.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )