Libnet.ro
UNICEF

08:00

Corina Cretu a gasit un loc cu probleme mai mari decat in Romania: Comisia Europeana lucra cu un sef de autoritate arestat la domiciliu

Hotnews Hotnews,
 Corina Cretu a gasit un loc cu probleme mai mari decat in Romania: Comisia Europeana lucra cu un sef de autoritate arestat la domiciliu

Comisarul european pentru politica regionala, social-democrata Corina Cretu, a declarat, luni, la Bucuresti, ca in UE sunt zone in care absorbtia fondurilor europene este mai precara decat in Romania, ea dand exemplul regiunii Abruzzo din Italia, unde in ultimii 5 ani toti sefii de autoritati de management ar fi fost arestati. Vestea buna in ceea ce priveste estul Europei este ca acolo unde se face absorbtie de fonduri UE, practic se vad rezultate si crearea de locuri de munca. In sudul Italiei, avem de luat decizii politice daca vom mai continua sau nu, a afirmat comisarul european, aflat in vizita la Bucuresti. continuă pe Hotnews

Incidentele de securitate cibernetica au produs pagube cu 34% mai mari decat in 2013

Incidentele de securitate cibernetica au produs pagube de 2,7 miliarde de dolari la nivel global, in 2014, cu 34% mai mult decat in 2013, arata o analiza PwC, remisa, azi, redactiei.

Corina Cretu: E important ca Romania sa identifice mai bine domeniile expuse riscului de coruptie

Comisarul european pentru Politici Regionale Corina Cretu vorbeste intr-un interviu acordat Mediafax despre raportul MCV, spunand ca Romania trebuie sa identifice mai bine domeniile expuse riscului de coruptie si sa adopte masuri preventive, dar si despre eficientizarea gestiunii fondurilor europene.

Corina Cretu: Lipsa unor proiecte mature, carenta a Romaniei in atragerea de fonduri UE

Comisarul european Corina Cretu a declarat, intr-un interviu acordat Mediafax, ca adoptarea oficiala a Programului Infrastructura Mare si a Programului Operational Regional va avea loc nu mai devreme de mai-iunie, dar Romania poate lua intre timp masuri de consolidare a capacitatii administrative.

Ce spune Corina Cretu despre Master Planul pe Transport

Comisarul european pentru Politici Regionale, Corina Cretu, a precizat, luni, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bucuresti, ca la nivelul Comisiei Europene se asteapta ca Romania sa depuna in mod oficial Master Planul pe Transport,informeaza Mediafax.

Corina Cretu: CE spune ca Romania are slabiciuni in ce priveste harta sociala

Corina Cretu, comisarul european pentru Politici Regionale, a spus intr-o conferinta de presa ca Romania are, potrivit Comisiei Europene, slabiciuni in ceea ce priveste harta sociala, document pe care inca il asteapta.

Comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, viziteaza astazi Romania

Comisarul european pentru politici regionale, dna Corina Cretu, va efectua astazi, 16 februarie 2015, o vizita oficiala in Romania, la Bucuresti, potrivit unui comunicat remis redactiei.

VIDEO Cum va fi vremea pana pe 1 martie: Temperaturi mai mici decat normalul perioadei si precipitatii, in general mixte

Regimul termic va fi unul mai rece decat cel obisnuit pentru perioada urmatoare, cu temperaturi maxime ce nu vor putea depasi 8 - 10 grade Celsius si minime in general negative la nivelul intregii tari, se arata in prognoza meteo valabila pentru perioada 16 februarie - 1 martie 2015, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie ANM), transmite Agerpres.

Producatorul de caramizi Cemacon vrea afaceri cu cel putin 40% mai mari in 2015

Cemacon, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de zidarie din Romania si totodata una dintre cele mai dinamice companii in ceea ce priveste evolutia pe piata materialelor de constructii, si-a bugetat pentru acest an afaceri in crestere cu.

Bugetul municipiului Buzau, mai mare decat cel de anul trecut. Investitiile in infrastructura au prioritate

Bugetul local al municipiului Buzau pe 2015 este de aproape 250 de milioane de lei, mai mare decat cel de anul trecut. Bugetul este construit, in cea mai mare parte, din sume directionate de la Bucuresti, si mai putin pe incasarile locale. Proiectul de hotarare pentru aprobarea lui a trecut de votul consilierilor municipali, desi reprezentantii PNL si PP-DD au votat impotriva.

VIDEO Exemplu de downsizing noul Nissan X-Trail, mai performant decat vechiul model, desi are motor mai mic si mai slab

Strategia de downsizing reducerea capacitatii cilindrice a motoarelor, concomitent cu scaderea impactului asupra mediului si cresterea performantelor masinilor nu functioneaza intotdeauna ca la carte cand este transpusa in situatii reale de trafic, insa exista si exemple pozitive. Noul Nissan X-Trail reuseste sa fie mai performant decat modelul care a iesit din curand din productie, desi are motor mai mic si mai slab.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2662 seconds )