Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce spune Elena Udrea despre procurorul care i-a instituit controlul judiciar

România Liberă România Liberă,
Ce spune Elena Udrea despre procurorul care i-a instituit controlul judiciar

Dupa dezvaluirile de luni seara de la emisiunea Gandul Live, referitoare la vizita pe care Sebastian Ghita i-a facut-o lui Dorin Cocos in arest, precum si cele la amenintarile cu moartea pe care deputatul, fost pesedist, le-a adus la adresa lui George Maior si a generalului Florian Coldea, Elena Udrea a scris, marti, pe pagina sa de Facebook un mesaj in care anunta motivele pentru care si-a retras contestatia la inceperea urmaririi penale si la masura obligarii de a nu parasi Bucurestiul. continuă pe România Liberă

VIDEO. Ce spune Elena Udrea despre procurorul care i-a instituit controlul judiciar

Dupa dezvaluirile de luni seara de la emisiunea Gandul Live, referitoare la vizita pe care Sebastian Ghita i-a facut-o lui Dorin Cocos in arest, precum si cele la amenintarile cu moartea pe care deputatul, fost pesedist, le-a adus la adresa lui George Maior si a generalului Florian Coldea, Elena Udrea a scris, marti, pe pagina sa de Facebook un mesaj in care anunta motivele pentru care si-a retras contestatia la inceperea urmaririi penale si la masura obligarii de a nu parasi Bucurestiul.

Elena Udrea, despre dosarul Gala Bute: Este o incercare de intimidare. Leg ceea ce se intampla de lucrurile pe care le-am dezvaluit despre Coldea (VIDEO)

FostulMinistru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, luni, ca acuzatiile aduse in dosarul Gala Bute sunt de fapt o incercare de intimidare, venita dupa acuzatiile pe care le-a facut vineri la adresa.

Elena Udrea, despre reactiile la dezvaluirile sale: Arata teama pe care o genereaza SRI-ul celor cu secrete in dulap/ Ma astept la absolut orice, inscenari, dezvaluiri, fotografii

Elena Udrea a comentat sambata, pe pagina sa de Facebook, reactiile aparute dupa dezvaluirile pe care le-a facut in interviul acordat HotNews. ro, ea apreciind ca s-a creat panica pentru ca a acuzat un general de serviciu secret, iar aceasta reactie arata teama pe care o genereaza SRI-ul celor cu secrete in dulap, politicieni, presa etc. Ea mai afirma ca se asteapta la absolut orice, inscenari, dezvaluiri, fotografii etc. , pentru ca acum vor dori si mai mult sa-mi inchida gura.

Elena Udrea SE LEAPADA de Basescu. Traian stia TOT

Traian Basescu stia despre banii pe care seful interimar al SRI, Florian Coldea i-a cerut lui Dorin Cocos, dar nu a facut nimic. O spune Elena Udrea, care adauga ca i-a spus personal despre acest lucru fostu.

Concluzia saptamanii: Elena Udrea, wild-cardul care schimba lentila prin care privim lumea

Interviul Elenei Udrea este un game changer: ofera o noua cheie de citire a realitatilor romanesti din ultimii ani, prin acuzatiile pe care le aduce SRI. Practic, d-na Udrea spune ca SRI se comporta, intr-un fel, ca vechea Securitate. insa prin interviul sau si prin gesturile sale, ea demanteleaza insasi esafodajul ridicat de Traian Basescu in zece ani de mandat. Cum ar veni, d-na Udrea ii distruge mostenirea lui Basescu.

Ponta: Nu am discutat niciodata cu Udrea despre numirea lui Kovesi la DNA, nici cu alt om politic. Nici doamna Udrea, nici alte doamne sau domni nu m-au influentat in niciun fel

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata, la Sinaia, ca nu a discutat niciodata cu Elena Udrea despre numirea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dar nici cu un alt om politic si ca nici Udrea nici alte doamne sau domni nu l-au influentat, transmite Mediafax.

VIDEO Victor Ponta: Nu am discutat niciodata cu Udrea despre numirea lui Kovesi la DNA, nici cu alt om politic. Nici dna Udrea, nici alte doamne sau domni nu m-au influentat in niciun fel

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat sambata, la Sinaia, ca nu a discutat niciodata cu Elena Udrea despre numirea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, dar nici cu un alt om politic si ca nici Udrea nici alte doamne sau domni nu l-au influentat, transmite Mediafax.

Procurorul care a instrumentat dosarul Gala Bute, angajat de Alina Bica

Primul procuror care a instrumentat dosarul Gala Bute a avut grija sa ii excluda pe Elena Udrea si Ion Ariton din cercul vinovatilor. Este vorba despre Alina Florentina Stoica, fosta angajata a DIICOT-ului.

Elena Udrea SPUNE TOT. Ma intreb daca vor mai fi avocati care sa ma apere

Fosta protejata a lui Traian Basescu a facut si alte dezvaluiri incendiare. Elena Udrea spune ca Sebastian Ghita l-a vizitat pe Dorin Cocos in arest. in interviul acordat pentru Gandul. info, Udrea.

VIDEO Elena Udrea: Nu m-ar mira sa continue abuzurile, chiar si cu o incercare de arestare. / Nu ma astept la loialitate si sustinere din partea nimanui

Elena Udrea a declarat marti, dupa s-a prezentat la Sectia 2 de Politie, in cadrul controlului judiciar, ca dupa abuzurile pe care le vede, nu s-ar mira sa continue chiar si cu o incercare de arestare a sa, desi nu exista, spune ea, niciun motiv, Udrea adaugand ca repartizarea fondurilor pentru Gala Bute nu a fost ilegala. Intrebata daca intentioneaza sa demisioneze din Parlament, Elena Udrea, a spus: Pai si daca demisionez, tot trebuie sa-mi dea aviz domnul Klaus Iohannis.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )