Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ce spune Eugen Teodorovici despre impozitarea bacsisului

România Liberă România Liberă,
Ce spune Eugen Teodorovici despre impozitarea bacsisului

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, referitor la impozitarea bacsisului, ca persoanele care vor sa ofere bacsis baiatului cu pizza, spre exemplu, au obligatia sa se deplaseze la acea locatie pentru a le fi eliberat bonul fiscal, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Ce spune Teodorovici despre cresterea preturilor la alimente

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici a declarat, luni, ca eventuale cresteri de pret la alimente trebuie sesizate la Finante, ANAF, Consiliul Concurentei si ANPC, informeaza Mediafax.

Eugen Teodorovici: Cine vrea sa dea bacsis baiatului care aduce pizza merge la unitate pentru bon fiscal. / Finantele, ANAF, Concurenta si ANPC vor actiona daca preturile alimentelor cresc

Persoanele care livreaza pizza la domiciliu sau la birou pot primi un bacsis, dar numai daca este lasat la firma unde acestea lucreaza, cumparatorul avand obligatia sa se deplaseze la acea locatie pentru a le fi eliberat bonul fiscal, afirma ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, potrivit Mediafax. El a raspuns astfel intrebat de presa cum este fiscalizat bacisul dat celor care livreaza pizza. Daca eu vreau sa dau bacsis baiatului care imi aduce pizza, cum rezolv, domnule ministru ?, l-a intrebat un jurnalist pe ministru, acesta explicandu-i ca, daca este multimit de gustul si serviciile prestate, ii poate da bacsis.

Adrian Vasilescu (BNR): Ma indoiesc ca din impozitarea bacsisului va castiga ceva bugetul

Adrian Vasilescu, consultant de strategie in cadrul BNR, s-a aratat sceptic fata de eficienta impozitarii bacsisului. Ma indoiesc ca de aici va castiga ceva bugetul, a spus Vasilescu la duminica, la Digi 24.

A fost dezumanizant. Ce spune Ruxandra Dragomir despre Elena Udrea, dupa ce a vizitat-o la penitenciar

Intr-un mesaj postat pe Facebook si intitulat in vizita la Targsor, Purgatoriul Elenei, Ruxandra Dragomir spune ca vineri si-a vizitat prietena la penitenciarul pentru femei de la Targsor, unde aceasta a fost transferata din Arestul Politiei Capitalei.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )