Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce spune Mircea Geoana despre consultarile privind Codul Fiscal

România Liberă România Liberă,
Ce spune Mircea Geoana despre consultarile privind Codul Fiscal

Presedintele PSRO, Mircea Geoana, a declarat, vineri, ca discutiile cu privire la noul Cod Fiscal si la situatia macroeconomica sunt oportune si necesare si precizeaza ca va participa activ la acest demers. continuă pe România Liberă

Mircea Geoana, despre soarta Guvernului Ponta: Premierul a aruncat prosopul

Mircea Geoana a declarat marti seara ca, potrivit analizei sale, guvernul va fi schimbat in cateva saptamani, la inceputul sesiunii parlamentare si ca actualul Cabinet Ponta va fi inlocuit cu un guvern.

Alina Gorghiu anunta pozitia PNL fata de dezbaterile privind Codul Fiscal

Alina Gorghiu anunta ca liberalii vor participa la discutiile pe tema Codului fiscal pe 17 si pe 19 august si oricand va fi necesar.

Liberalii, bucurosi de atitudinea UNPR. Ce spun Gorghiu si Predoiu despre discutiile pe Codul fiscal

UNPR cheama toate partidele la discutii pentru a ajunge la un acord in privinta noului Cod Fiscal, iar liberalii se arata incantati de aceasta propunere. Consultarile ar urma sa aiba loc inaintea.

Ponta, nou atac la adresa PNL privind Codul Fiscal: Nu va dati seama ce ati votat in unanimitate acum doua luni? Economie, nu politica - intelegeti stimati penelisti/pedelisti?

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa liberalilor. Ultimul mesaj al premierului face referire la o stire potrivit careia salariul mediu net a crescut cu circa 8% in ultimul an. O noua stire importanta - si din.

Geoana: Codul fiscal nu gaseste un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din Europa, si cea asupra capitalului

PSRO ramane consecvent pozitiei care a condus la un vot de abtinere privind Codul Fiscal. in opinia lui Mircea Geoana nu exista un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din.

Eurgen Teodorovici a testat Codul Fiscal intr-un club de fite de pe litoral: Ministrul Casanova are o viata de adolescent rebel (VIDEO)

Ministrul de finante a lasat de-o parte grijile privind Codul Fiscal si s-a dus pe litoral unde s-a distrat alaturi de iubita sa. Eugen Orlando Teodorovici apare in imaginile surprinse de paparazzi alaturi.

Isarescu a discutat cu Teodorovici despre Codul Fiscal. Seful BNR: noi am reiterat riscurile, dansul a subliniat si contextul politic in care are loc dezbaterea

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, s-a intalnit luni cu ministrul Finantelor pentru a discuta despre pachetul de masuri inclus in Codul Fiscal, iar fiecare institutie si-a reiterat pozitia, BNR aratand riscurile la adresa stabilitatii si aglomerarea de reduceri intr-o perioada scurta.

Iohannis a ratat ocazia de a parea un om normal: A respins Codul Fiscal din considerentul ridicol sa fie bine, ca sa nu fie rau, dar fara sa precizeze cum ar trebui sa fie, ca sa fie bine

Presedintele Klaus Iohannis a respins Codul Fiscal in urma cu cateva saptamani pe motiv ca Romania are nevoie de relaxare fiscal, insa conteaza foarte mult maniera in care se realizeaza aceasta.

Mircea Geoana: Guvernul va fi schimbat in cateva saptamani. Cabinetul Ponta va fi inlocuit cu un guvern minoritar, cu sustinere parlamentara

Mircea Geoana a declarat marti seara, ca, potrivit analizei sale, guvernul va fi schimbat in cateva saptamani, la inceptul sesiunii parlamentare si ca actualul Cabinet Ponta va fi inlocuit cu un guvern.

Mircea Geoana: Ponta a aruncat prosopul

Guvernul actual va fi schimbat in cateva saptamani, la inceptul sesiunii parlamentare si actualul Guvern Ponta va fi inlocuit cu un guvern minoritar, dar cu sustinere parlamentara, a declarat Mircea Geoana pentru Digi 24.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )