Libnet.ro
UNICEF

13:00

Stanisoara demisioneaza din PNL

România Liberă România Liberă,
Stanisoara demisioneaza din PNL

Mihai Stanisoara si-a anuntat marti demisia din PNL si precizeaza ca aceasta decizie este legata de faptul ca partidul s-a transformat intr-o luna intr-un teatru de razboi al agendelor personale, . continuă pe România Liberă

Daniel Chitoiu demisioneaza din PNL, fiind nemultumit de deciziile din congres

Deputatul Daniel Chitoiu a anuntat ca si-a dat demisia din PNL. Acesta isi motiveaza plecarea deoarece este nemultumit de deciziile luate la nivelul Congresului PNL, prin care s-a decis afilierea la PPE si.

6 deputati liberali DEMISIONEAZA DIN PNL si trec la formatiunea lui Tariceanu

Sase deputati liberali, intre care Andrei Gerea, si-au anuntat, duminica, demisia din PNL si trecerea la formatiunea pe care o va infiinta Calin Popescu Tariceanu, acestia declarand ca sunt nemultumiti.

Deputatul Gratiela Gavrilescu demisioneaza din PNL si anunta ca se va alatura partidului lui Tariceanu

Deputatul Gratiela Gavrilescu a anuntat, sambata, ca va demisiona din PNL, reclamand frauda la votul din cadrulCongresului, scrie Mediafax. Se stia deja ca Iohannis va fi presedintele partidului, se.

Deputatul Stanisoara: Am luat decizia de a demisiona din PNL, transformat intr-un teatru de razboi

Deputatul Mihai Stanisoara a anuntat, marti, ca demisioneaza din PNL, sustinand ca formatiunea s-a transformat intr-un teatru de razboi al agendelor personale. Acesta face parte, din iunie, din Grupul de.

Ion Cupa, o noua demisie din PNL

Deputatul liberal Ion Cupa a anuntat ca demisioneaza din PNL ca urmare a deciziei liderilor partidului de trecere la grupul PPE si de fuziune cu PDL.

15 parlamentari au PLECAT din PNL, pentru a se alatura grupului lui Tariceanu

Un numar de 15 parlamentari au plecat pana acum din PNL, pentru a se alatura grupului lui Calin Popescu Tariceanu. Cei mai multi dintre ei au luat aceasta decizie imediat dupa congresul care a avut loc in.

Chitoiu si-a anuntat demisia din PNL

Deputatul Daniel Chitoiu si-a anuntat astazi demisia din PNL, acuzand conducerea partidului ca dezerteaza de la valorile si principiile liberale pentru ca partidul sa-i fie servit pe tava lui Basescu si apropiatilor sai din PDL, conform unui comunicat trimis redactiei.

Stanisoara: Am luat decizia de a demisiona din PNL, transformat intr-un teatru de razboi

Deputatul Mihai Stanisoara, care face parte, din iunie, din Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale lansat de Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca demisioneaza din PNL, sustinand ca formatiunea s-a transformat intr-un teatru de razboi al agendelor personale.

Dragnea nu demisioneaza din Guvern pentru campania prezidentiala

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri in Orastie ca nu se pune problema sa demisioneze din Guvern, ca sa se ocupe de campania prezidentiala la partid, scriu surse din presa.

Iohannis: Este obligatoriu ca Stavarache sa se autosuspende din PNL

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, marti, ca este obligatoriu ca primarul Bacaului, liberalul Romeo Stavarache, sa se autosuspende din partid, mentionand ca la nivelul conducerii PNL s-a luat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )