Libnet.ro
UNICEF

15:00

Stanisoara: Am luat decizia de a demisiona din PNL, transformat intr-un teatru de razboi

Adevărul Adevărul,
Stanisoara: Am luat decizia de a demisiona din PNL, transformat intr-un teatru de razboi

Deputatul Mihai Stanisoara, care face parte, din iunie, din Grupul de Initiativa pentru pastrarea identitatii liberale lansat de Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti, ca demisioneaza din PNL, sustinand ca formatiunea s-a transformat intr-un teatru de razboi al agendelor personale. continuă pe Adevărul

Deputatul Stanisoara: Am luat decizia de a demisiona din PNL, transformat intr-un teatru de razboi

Deputatul Mihai Stanisoara a anuntat, marti, ca demisioneaza din PNL, sustinand ca formatiunea s-a transformat intr-un teatru de razboi al agendelor personale. Acesta face parte, din iunie, din Grupul de.

Deputatul Gratiela Gavrilescu demisioneaza din PNL si anunta ca se va alatura partidului lui Tariceanu

Deputatul Gratiela Gavrilescu a anuntat, sambata, ca va demisiona din PNL, reclamand frauda la votul din cadrulCongresului, scrie Mediafax. Se stia deja ca Iohannis va fi presedintele partidului, se.

Stanisoara demisioneaza din PNL

Mihai Stanisoara si-a anuntat marti demisia din PNL si precizeaza ca aceasta decizie este legata de faptul ca partidul s-a transformat intr-o luna intr-un teatru de razboi al agendelor personale, .

15 parlamentari au PLECAT din PNL, pentru a se alatura grupului lui Tariceanu

Un numar de 15 parlamentari au plecat pana acum din PNL, pentru a se alatura grupului lui Calin Popescu Tariceanu. Cei mai multi dintre ei au luat aceasta decizie imediat dupa congresul care a avut loc in.

Daniel Chitoiu demisioneaza din PNL, fiind nemultumit de deciziile din congres

Deputatul Daniel Chitoiu a anuntat ca si-a dat demisia din PNL. Acesta isi motiveaza plecarea deoarece este nemultumit de deciziile luate la nivelul Congresului PNL, prin care s-a decis afilierea la PPE si.

Ion Cupa, o noua demisie din PNL

Deputatul liberal Ion Cupa a anuntat ca demisioneaza din PNL ca urmare a deciziei liderilor partidului de trecere la grupul PPE si de fuziune cu PDL.

Chitoiu si-a anuntat demisia din PNL

Deputatul Daniel Chitoiu si-a anuntat astazi demisia din PNL, acuzand conducerea partidului ca dezerteaza de la valorile si principiile liberale pentru ca partidul sa-i fie servit pe tava lui Basescu si apropiatilor sai din PDL, conform unui comunicat trimis redactiei.

6 deputati liberali DEMISIONEAZA DIN PNL si trec la formatiunea lui Tariceanu

Sase deputati liberali, intre care Andrei Gerea, si-au anuntat, duminica, demisia din PNL si trecerea la formatiunea pe care o va infiinta Calin Popescu Tariceanu, acestia declarand ca sunt nemultumiti.

Perchezitii la o scoala generala din Targu Jiu, intr-un dosar de posibile fraude la Evaluarea Nationala

Procurorii fac perchezitii, luni, la Scoala Nr. 4 Alexandru Stefulescu din Targu Jiu, intr-un dosar privind suspiciuni de frauda la examenul de Evaluare Nationala sustinut de elevii de clasa a opta, afirma.

Deputatul Gratiela Gavrilescu isi anunta demisia din PNL: La Congres a functionat cooperativa

Deputatul PNL Gratiela Gavrilescu a anuntat, sambata, ca va demisiona din PNL, ea reclamand ca la Congres s-a votat dupa cum era aranjat si biletele au circulat si precizand ca se va alatura partidului liberal pe care il va fonda Calin Popescu Tariceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )