Libnet.ro
UNICEF

06:00

Stare de urgenta in California dupa cel mai puternic cutremur din ultiii 25 de ani. Pagubele materiale sunt considerabile

Antena3 Antena3,
Stare de urgenta in California dupa cel mai puternic cutremur din ultiii 25 de ani. Pagubele materiale sunt considerabile

In sudul Californiei este stare de urgenta dupa cel mai puternic cutremur din ultimii 25 de ani. Peste 200 de persoane au fost ranite in urma seismului cu magnitudine 6. Nimeni nu a murit, dar pagubele materiale. continuă pe Antena3

GRAFIC Cum au fost treziti americanii de cutremurul din California

Cutremurul din California a fost cel mai puternic care a lovit regiunea in ultimii 25 de ani. Americanii au fost treziti din somn si, multumita bratarii inteligente Jawbone UP, putem vedea si in ce ordine, in functie de orase.

Valoarea tranzactiilor IT la nivel global ar putea atinge 264 miliarde dolari in 2014, cel mai ridicat nivel din ultimii sapte ani

Valoarea totala publicata a tranzactiilor din sectorul tehnologiei la nivel global a ajuns la 119 miliarde dolari in prima jumatate a acestui an, cu 70% mai mare decat in aceeasi perioada a anului 2013, potrivit celui mai recent raport Ernst Young EY). Dupa un prim trimestru marcat de fuziuni si achizitii foarte mari, valoarea tranzactiilor din trimestrul doi din 2014 a scazut cu 21% pana la 52,4 miliarde dolari, insa daca va continua acest trend, valoarea tranzactiilor ar putea atinge 264 miliarde dolari la sfarsitul acestui an, cel mai inalt nivel din ultimii sapte ani, spun expertii EY.

Samsung pregateste cel mai mare televizor flexibil pentru IFA 2014

Pentru ca au concurenta pe segmentul televizoarelor curbate, cei de la Samsung vor sa iasa in evidenta prin TV-uri flexibile. Dupa ce a facut valuri la CES in Las Vegas cu o serie impresionanta de Smart TV-uri 4K de dimensiuni generoase, Samsung si-a propus sa repete impactul si la IFA 2014, cu noi modele din aceeasi gama. Producatorul coreean a confirmat deja intr-un cadru oficial ca va infatisa la Berlin ,,cel mai mare Ultra HD TV flexibil din lume. Daca [].

Premiile Emmy: Breaking Bad, recompensat la 6 categorii. Modern Family, cel mai bun serial de comedie

Castigatorii premiilor Emmy au fost desemnati. Cel mai mare succes l-a avut serialul Breaking Bad care a fost recompensat la nu mai putin de sase categorii, inclusiv pentru cel mai bun serial-drama. Vedeta.

Transelectrica, cel mai mare randament din BET

Actiunile Transelectrica TEL) au inregistrat o apreciere de 9,83%, in perioada 21 iulie - 21 august, raportata la moneda euro reprezentand cel mai bun randament din indicele BET, care s-a apreciat cu 4%.

Forbes: Ashton Kutcher, cel mai bine platit actor de televiziune

Numai motive de bucurie pentru Ashton Kutcher. Asteapta primul copil cu iubita lui, Mila Kunis, luna viitoare, iar recent a fost numit, de catre revista Forbes, cel mai bine platit actor de televiziune.

A murit cel mai inalt om de pe planeta. Avea 2,53 metri

Cel mai inalt om de pe planeta, ucraineanul Leonid Stadnyk, si-a pierdut viata in urma unui accident cerebral, pe 24 august. Barbatul, in varsta de 44 de ani, masura 253 cm inaltime si cantarea 200 kg. Pan.

Victor Ponta: Cel mai mare tun al lui Nelu Iordache, Transalpina, a fost dat impreuna cu Ludovic Orban

Premierul Victor Ponta a afirmat, luni, ca este bine ca se face curatenie in zona asfaltatorilor romani, respectiv a celor aflati in anchete ale procurorilor, si a sustinut ca tunul cel mai mare al lui Nelu Iordache, prin firma Romstrade, a fost dat impreuna cu Ludovic Orban in perioada in care acesta din urma era ministru al Transporturilor, prin lucrarea la soseaua Transalpina.

Cel mai mare mormant antic explorat vreodata in Grecia creeaza asteptari enorme in randul publicului si politicienilor

Arheologi exploreaza in nordul Greciei cel mai mare mormant antic descoperit vreodata in tara, publicul si politicienii sperand sa iasa la lumina comori nebanuite si sarcofagele unor personalitati de pe vremea lui Alexandru cel Mare. Totusi, arheologii roaga politicienii si publicul sa ii lase sa-si faca treaba pana la final si sa inceteze presiunea mediatica si speculatiile.

MINI cu cinci usi devine cel mai accesibil model al marcii, cu pornire de la 16.926 euro cu TVA in Romania

MINI hatchback cu cinci usi, abia introdus in gama producatorului auto britanic, este oficial cel mai accesibil model al acestui brand, avand un pret de pornire cu TVA de 16. 926 euro in Romania. Fata de modelul MINI hatchback cu trei usi varianta cu doua portiere in plus este mai accesibila in medie cu circa 900-1. 000 euro cu TVA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )