Libnet.ro
UNICEF

13:00

Starea de sanatate a minerilor blocati in mina la Rosia Montana este satisfacatoare

Antena3 Antena3,
Starea de sanatate a minerilor blocati in mina la Rosia Montana este satisfacatoare

Starea de sanatate a celor 33 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat in galeria Catalina Monulesti este satisfacatoare, au declarat, sambata, medicii care i-au examinat pe protestatari, conform Agerpre. continuă pe Antena3

Dragnea: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, astazi, ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala.

Liviu Dragnea: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat joi ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala.

O firma din Alba ameninta ca disponibilizeaza 60% din cei 75 de angajati daca proiectul Rosia Montana este respins

Compania ALS Romania din judetul Alba anunta reduceri de personal cu pana la 60% din cei 75 de angajati ai sai daca proiectul minier Rosia Montana va fi respins de catre Parlament, noteaza Monitorul de Cluj. Privim cu ingrijorare evolutia proiectului minier Rosia Montana si deciziile pur politice care se iau in momentul de fata. Activitatea noastra depinde de activitatea miniera, iar investitiile noastre - atat finaciare, cat si in resursele umane - au vizat potentialul si beneficiile pe care la poate aduce un proiect minier de anvergura celui de la Rosia Montana. In cazul in care proiectul va fi respins, suntem nevoiti sa ne concentram investitiile si activitatea in tarile cu o activitate miniera activa, a declarat Francisc Hidi, managerul ALS Romania.

Exces de Putere: Avocatul Gheorghe Piperea sustine ca Rosia Montana este construita pe o ilegalitate

In anul 2009, Tribunalul Alba-Iulia a dat o hotarare, in urma careia, Rosia Montana trebuia lichidata sau dizolvata, sustine avocatul Gheorghe Piperea. Acesta a intervenit telefonic in emisiunea Exces de .

Cei 33 de mineri blocati in subteran la Rosia Montana continua protestul. Starea lor de sanatate este satisfacatoare

Cei 33 de mineri aflati in galeria Catalina-Monulesti de la Rosia Montana continua protestul, refuzand sa iasa la suprafata. Medicii care i-au examinat pe protestatari au precizat ca starea lor de sanatate este satisfacatoare si ca sunt tinuti sub supraveghere. Mediafax precizeaza insa ca unii dintre ei au deja probleme de sanatate, precum tensiunea arteriala sau glicemia marita.

Cei 22 de mineri blocati in subteran la Rosia Montana nu renunta la protest

Cei 22 de mineri din Rosia Montana care s-au blocat de miercuri in galeria Catalina-Monulesti refuza sa revina la suprafata, acestia fiind decisi, dupa doua zile de stat in subteran, sa intre de sambata in greva foamei daca nu vor avea garantii ca proiectul minier va fi aprobat, anunta Agerpres. Minerii, care stau in galerie in conditii de temperatura scazuta si umiditate ridicata, au fost consultati in cursul zilei de joi de catre doi medici din localitate, starea acestora fiind, la vremea respectiva, in general buna. Periodic, salvatori mineri verifica starea acestora si conditiile de aeraj. Minerii s-au blocat la o distanta de circa un kilometru si la o diferenta de nivel de 300 de metri.

Antonescu va discuta cu liderul minerilor de la Rosia Montana.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca va avea o intrevedere cu liderul sindical al confederatiei Meridian pe subiectul Rosia Montana, dar nu poate da curs solicitarilor minerilor de a se deplasa la Rosia Montana, transmite Mediafax. Antonescu a precizat ca intalnirea cu liderul confederatiei Meridian va avea loc joi. El a fost intrebat daca va merge personal la Rosia Montana, in conditiile in care minerii ar fi amenintat cu greva foamei. Astea sunt niste forme de .

Liviu Dragnea, atac pe fata la USL: Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi (VIDEO)

Vicepremierul Liviu Dragnea a afirmat, joi, ca Rosia Montana este un proiect pentru oameni politici curajosi si nu pentru cei care vor sa il foloseasca intr-o asa-zisa campanie electorala. O sp.

Delegati ai minerilor din Valea Jiului, la Rosia Montana pentru a sustine protestul angajatilor RMGC

Delegati ai minerilor din Valea Jiului au fost prezenti vineri la Rosia Montana pentru a exprima solidaritatea acestora cu cei 33 de ortaci care s-au blocat in galeria Catalina Monulesti si cu ceilalti angajati ai companiei Rosia Montana Gold Corporation ce protesteaza de cateva zile, nemultumiti de stadiul discutiilor privind proiectul minier.

UPDATE RMGC publica un comunicat in care se dezminte integral declaratia publicata de un cotidian canadian si atribuita directorului executiv al Gabriel Resources, in care se vehiculau despagubiri de 4 mld dolari daca proiectul Rosia Montana este stopat

Rosia Montana Gold Corporation a publicat in cursul serii de miercuri o declaratie a lui Jonathan Henry care dezminte integral textul publicat de cotidianul britanic. Initial, cotidianul canadian anunta, citandu-l pe directorul executiv al Gabriel Resources Ltd. , ca actionarul majoritar al RMGC va da in judecata Guvernul Romaniei si va solicita despagubiri de patru miliarde de dolari daca Parlamentul respinge proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2118 seconds )