Libnet.ro
UNICEF

19:00

Statele Unite il ameninta pe presedintele Ucrainean Ianukovici cu sanctiuni

B1 B1,
Statele Unite il ameninta pe presedintele Ucrainean Ianukovici cu sanctiuni

Vicepresedintele american Joe Biden, l-a avertizat, joi, pe presedintele ucrainean Viktor Ianukovici, ca Statele Unite sunt dispuse sa adopte sanctiuni impotriva persoanelor responsabile de violentele din Kiev,. continuă pe B1

Statele Unite cer Administratiei Viktor Ianukovici sa inceteze violentele contra manifestantilor

Administratia Barack Obama a indemnat regimul Viktor Ianukovici sa inceteze violentele impotriva manifestantilor proeuropeni, in contextul in care autoritatile ucrainene pregatesc o interventie in forta,.

Criza Ucraina. Statele Unite, dispuse sa aplice sanctiuni lui Viktor Ianukovici.

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, l-a avertizat, joi, pe presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, ca Statele Unite sunt dispuse sa adopte sanctiuni impotriva persoanelor responsabile de violentele din Kiev. Biden a discutat la telefon cu presedintele ucrainean si a spus clar ca Statele Unite sunt dispuse sa adopte sanctiuni impotriva guvernantilor responsabili de violente, a anuntat Casa Alba intr-un comunicat de presa. Noi violente au avut loc joi, la Kiev, provocand moartea a cel putin 60 .

Presedintele ucrainean Viktor Ianukovici decreteaza joi zi de doliu national

Presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, a decretat joi zi de doliu national in Ucraina, in urma protestelor violente din ultimele 24 de ore, relateaza AFP.

Ucraina: Principalele puncte ale acordului semnat intre presedintele Viktor Ianukovici si opozitie

Presedintele Viktor Ianukovici a semnat, vineri, un acord cu liderii opozitiei pentru a pune capat crizei politice din Ucraina, care a degenerat in violente de strada soldate cu 80 de morti in ultimele trei.

UPDATE. VIDEO. Baie de sange la Kiev. Viktor Ianukovici anunta un armistitiu si reluarea ...

Ministrii europeni si-au anulat intalnirea cu presedintele ucrainean Viktor Ianukovici din motive de securitate, informeaza Mediafax. Mai multi sportivi ucraineni vor parasi Jocurile Olimpice de la Soci din cauza violentelor care au loc in tara lor, a anuntat joi Comitetul Olimpic International, citat de Russia Today. Cel putin o persoana a murit si alte zece au fost ranite, in urma violentelor care s-au reluat joi la Kiev, Mediafax. Victima si ranitii au fost .

Importanta vizitei lui Francois Hollande in Statele Unite ale Americii

Pe 11 februarie 2014 a avut loc intalnirea oficiala dintre Presedintele Frantei, Francois Hollande, si Presedintele Statelor Unite, Barrack Obama. Pe parcursul discutiilor au fost atinse mai multe subiecte cu o importanta mare, precum Siria sau Iran, insa chiar si asa intalnirea nu are o relevanta geopolitica foarte mare.

Tarile din Zona Euro ar trebuie sa formeze Statele Unite ale Europei

Un apel celebru realizat de Winston Churchill cu privire la crearea Statelor Unite ale Europei, a fost reiterat de catre Viviane Reding, un membru important al Comisiei Europene, care a transmis celor 18 tari din Zona Euro ca ar trebui sa.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )