Libnet.ro
UNICEF

22:30

Statele Unite intra sub presedintia lui Donald Trump: La Washington au inceput ceremoniile premergatoare inaungurarii (VIDEO)

B1 B1,
Statele Unite intra sub presedintia lui Donald Trump: La Washington au inceput ceremoniile premergatoare inaungurarii (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, are loc ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Capitala Washington este intr-o atmosfera festiva, orasul fiind luat cu asalt de. continuă pe B1

incepe presedintia lui Donald Trump! Inauguration Day: astazi, 20 ianuarie, presedintele SUA va fi investit oficial in functie

Investitura prezidentiala americana reprezinta o traditie bipartita unica si chiar cele mai vii dezbateri politice partizane sunt lasate deoparte, pentru a marca tranzitia pasnica a puterii.

ANALIZA Donald Trump influenteaza economia lumii de pe Twitter

De la alegerea sa, noul presedinte american si-a dezvaluit obiectivele economice mai ales prin mesaje pe Twitter. Principala obsesie a lui Donald Trump este crearea de locuri de munca in Statele Unite ale Americii, slujbe care ar fi fost furate de globalizare si de tarile cu salarii mici, in opinia viitorului sef al Casei Albe.

Donald Trump si-a confundat fiica pe Twitter

Viitorul sef al Casei Albe, Donald Trump, a gresit contul de Twitter al fiicei sale, Ivanka, incurcandu-l cu cel al unei britanice. Iar Ivanka din Marea Britanie nu a ezitat sa-l ironizeze pe presedintele ales al Statelor Unite.

Sevil Shhaideh va avea atributii de premier, in perioada deplasarii lui Sorin Grindeanu in SUA, unde va participa la ceremonia de investire in functie a lui Donald Trump

Vicepremierul Sevil Shhaideh va indeplini, pana luni, atributii de premier, ca urmare a vizitei sefului Executivului, Sorin Grindeanu, in Statele Unite, unde va participa la ceremonia de investire a lui Donald Trump ca presedinte al Statelor Unite.

Donald Trump devine, astazi, al 45-lea presedinte al SUA

ACTUALIZARE 11:44 Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press. ----- Presedintele ales al SUA, Donald Trump, va deveni, astazi, presedinte in exercitiu, dupa ce va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura in fata Capitoliului.

Liviu Dragnea, FATA iN FATA cu Donald Trump. IMAGINI EXPLOZIVE de la intalnirea cu viitorul lider al Americii (FOTO)

Au sosit si primele vesti din Statele Unite, acolo unde doi dintre reprezentantii Romaniei au mers pentru ceremonia de investitura a presedintelui ales al Statelor Unite, Donald Trump. Liviu Dragnea, .

FOTO. Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu, ironizati pe internet. intalnirea celor doi politicieni romani cu Donald Trump a ajuns subiect de glume

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si prim-ministrul Romaniei, Sorin Grindeanu, sunt ironizati pe internet intr-o serie de fotografii de tip meme. Cei doi politicieni se afla in Statele Unite ale Americii, unde participa la ceremonia de investire a presedintelui ales, Donald Trump.

Principalele teme abordate de Donald Trump in discursul sau de investire

Discursul de investire rostit de Donald Trump a avut cinci teme majore, scrie The Guardian, care le prezinta si le comenteaza pe scurt.

Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump

Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press.

Ziua cea mare pentru Donald Trump INFOGRAFIE

Republicanul Donald Trump, miliardarul care a castigat, spre surprinderea tuturor, prezidentialele din 8 noiembrie din SUA, devine astazi oficial seful Casei Albe, in cadrul unei ceremonii de amploare.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )