Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ziua cea mare pentru Donald Trump INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
Ziua cea mare pentru Donald Trump INFOGRAFIE

Republicanul Donald Trump, miliardarul care a castigat, spre surprinderea tuturor, prezidentialele din 8 noiembrie din SUA, devine astazi oficial seful Casei Albe, in cadrul unei ceremonii de amploare. continuă pe Adevărul

Ziua cea mai mare pentru Donald Trump: Vineri va fi investit in functia de presedinte al Statelor Unite intr-o ceremonie ce se anunta grandioasa (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, America va avea, oficial, cel de-al 45-lea presedinte. Ceremoniile de investire a lui Donald Trump au inceput deja de joi, intr-un ritm fulminant. Asa cum a fost, de fapt, toata.

Noile jucarii ale lui Donald Trump INFOGRAFIE

Viitorul sef al Casei Albe, care isi va intra oficial in drepturi vineri, va avea la dispozitia sa avionul prezidential Air Force One, limuzina supranumita Bestia si valiza nucleara.

INFOGRAFIE Noile jucarii ale lui Donald Trump

Viitorul sef al Casei Albe, care isi va intra oficial in drepturi vineri, va avea la dispozitia sa avionul prezidential Air Force One, limuzina supranumita Bestia si valiza nucleara.

ZECI de persoane au fost RETINUTE in urma protestelor violente impotriva lui DONALD TRUMP

Incidente violente in ziua investirii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Peste 250. 000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de politicile lui Trump.

Donald TRUMP, primul DISCURS in calitate de presedinte al SUA: Data de 20 ianuarie 2017 va fi amintita ca ziua in care cetatenii au devenit din nou conducatorii acestei natiuni (VIDEO)

In primul sau discurs in caliatate de presedinte al SUA, Donald Trump a promis americanilor trasferul de puterein mainile oamenilor si a vorbit despre principalele directii ale activitatii.

Proteste violente in apropierea Casei Albe, in ziua investiturii lui Donald Trump: Politia a intervenit in forta (VIDEO)

Mai multe proteste au loc vineri in centrul capitalei americane. protestatarii au incercat sa opresca intrarea simpatizantilor lui Donald Trump in zonele de acces in care vor avea loc.

Ziua investirii lui Donald Trump: Viitorul cuplu prezidential a participat la o slujba religioasa la o biserica din apropierea Casei Albe (VIDEO)

La Washington au inceput ceremoniile premergatoare investirii in functie a lui Donald Trump, care va deveni astfel cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Trump si-a inceput.

VIDEO: Donald Trump, tot mai aproape de momentul in care va deveni oficial al 45-lea presedinte al SUA. Omul de afaceri si sotia sa Melania Trump au sosit la Washington, pentru ceremonia de investire

Presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, a ajuns joi dupa-amiaza la Washington D. C, alaturi de sotia sa Melania, pentru a se pregati pentru ceremonia de investire in functie.

Efectul Donald Trump. Ce inseamna mandatul lui Trump pentru Romania

Cele mai directe efecte pentru Romania ale presedintiei lui Donald Trump in SUA par a fi in zona securitatii si a relatiilor cu Rusia, insa tot in acest sens declaratiile explicite ale lui Trump ca statele NATO ar trebui sa cheltuiasca cel putin 2% din.

Donald Trump renunta la telefonul sau pentru unul demn de un presedinte

Donald Trump va deveni presedintele in exercitiu al Statelor Unite, iar dupa cum stim, odata cu puteri mari, vin si responsabilitati mari. Donald Trump a folosit multa vreme un dispozitiv Android, de pe care a postat o gramada de tweet-uri pe contul sau personal de pe reteaua de socializare. Lucrurile se schimba, insa, deoarece acesta [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )