Libnet.ro
UNICEF

20:30

Donald TRUMP, primul DISCURS in calitate de presedinte al SUA: Data de 20 ianuarie 2017 va fi amintita ca ziua in care cetatenii au devenit din nou conducatorii acestei natiuni (VIDEO)

B1 B1,
Donald TRUMP, primul DISCURS in calitate de presedinte al SUA: Data de 20 ianuarie 2017 va fi amintita ca ziua in care cetatenii au devenit din nou conducatorii acestei natiuni (VIDEO)

In primul sau discurs in caliatate de presedinte al SUA, Donald Trump a promis americanilor trasferul de puterein mainile oamenilor si a vorbit despre principalele directii ale activitatii. continuă pe B1

Donald Trump, oficial al 45-lea presedinte al SUA: Republicanul a depus juramantul de investitura (VIDEO)

Donald Trump este, oficial, al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Republicanul a depusjuramantul de credinta pe scarile Capitoliului din Washington D. C, in prezenta presedintelui Curtii.

VIDEO. Donald Trump este oficial cel de-al 45-lea presedinte al SUA! in primul discurs ca presedinte ale SUA, Trump Administratia si Guvernul vor fi ale poporului

Investitura prezidentiala americana reprezinta o traditie bipartita unica si chiar cele mai vii dezbateri politice partizane sunt lasate deoparte, pentru a marca tranzitia pasnica a puterii.

Donald Trump a semnat deja primele documente in calitate de PRESEDINTE al SUA: Ce s-a intamplat cu stiloul folosit de liderul american (VIDEO)

La scurt timp dupa ce a depus juramatul de investitura, Donald Trump a semnat primele documente in calitate de presedinte al Statelor Unite. inconjurat de familie si de liderii.

Donald Trump devine, astazi, al 45-lea presedinte al SUA

ACTUALIZARE 11:44 Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press. ----- Presedintele ales al SUA, Donald Trump, va deveni, astazi, presedinte in exercitiu, dupa ce va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura in fata Capitoliului.

Ziua cea mai mare pentru Donald Trump: Vineri va fi investit in functia de presedinte al Statelor Unite intr-o ceremonie ce se anunta grandioasa (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, America va avea, oficial, cel de-al 45-lea presedinte. Ceremoniile de investire a lui Donald Trump au inceput deja de joi, intr-un ritm fulminant. Asa cum a fost, de fapt, toata.

Zeci de artisti participa la ceremonia de investitura a lui Donald Trump. Elton John a refuzat sa cante pentru al 45-lea presedinte al Statelor Unite |VIDEO

Numerosi artisti vor urca pe scena, la ceremonia de investitura a lui Donald Trump, in functia de presedinte al Statelor Unite. Cu toate acestea, evenimentul nu a fost lipsit de controverse, dat fiind ca numeroase staruri au refuzat public oferta de a participa la eveniment.

ZECI de persoane au fost RETINUTE in urma protestelor violente impotriva lui DONALD TRUMP

Incidente violente in ziua investirii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Peste 250. 000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de politicile lui Trump.

Statele Unite intra sub presedintia lui Donald Trump: La Washington au inceput ceremoniile premergatoare inaungurarii (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, are loc ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Capitala Washington este intr-o atmosfera festiva, orasul fiind luat cu asalt de.

Proteste masive impotriva lui Donald Trump chiar inainte de inaugurare: incaierari violente cu fortele de ordine (VIDEO)

Vineri seara va avea loc in Washington ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Un numar urias de persoane s-au deplasat in Washington pentru a asista.

Discursul lui Donald Trump la ceremonia de investire va fi foarte personal si filosofic

Donald Trump va sustine vineri la ceremonia in urma careia va fi investit oficial presedinte al SUA un discurs foarte personal si care va avea o tonalitate filosofica, a declarat cu o zi inaintea acestei ceremonii purtatorul sau de cuvant, Sean Spicer, citat de AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )