Libnet.ro
UNICEF

23:00

Ziua cea mai mare pentru Donald Trump: Vineri va fi investit in functia de presedinte al Statelor Unite intr-o ceremonie ce se anunta grandioasa (VIDEO)

B1 B1,
Ziua cea mai mare pentru Donald Trump: Vineri va fi investit in functia de presedinte al Statelor Unite intr-o ceremonie ce se anunta grandioasa (VIDEO)

Vineri, 20 ianuarie, America va avea, oficial, cel de-al 45-lea presedinte. Ceremoniile de investire a lui Donald Trump au inceput deja de joi, intr-un ritm fulminant. Asa cum a fost, de fapt, toata. continuă pe B1

ANM a emis o informare meteo de ger si intensificari ale vantului in cea mai mare parte a tarii, pana joi la pranz

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o informare meteo de ger si intensificari ale vantului, valabila pana joi la pranz in cea mai mare parte a tarii.

Bitdefender a anuntat cea mai mare achizitie de pana acum: va prelua compania franceza Profil Technology

Bitdefender a anuntat preluarea partenerului sau de pe piata franceza, compania Profil Technology, ca parte a strategiei de expansiune a business-ului pe segmentul marilor companii. Aceasta este cea mai mare achizitie derulata de Bitdefender pana acum si intareste pozitia companiei in Europa si la nivel global.

Ziua cea mare pentru Donald Trump INFOGRAFIE

Republicanul Donald Trump, miliardarul care a castigat, spre surprinderea tuturor, prezidentialele din 8 noiembrie din SUA, devine astazi oficial seful Casei Albe, in cadrul unei ceremonii de amploare.

Cea mai mare preluare realizata de Bitdefender ii consolideaza afacerile in Franta

Compania romaneasca Bitdefender vrea sa-si consolideze pozitia pe zona enterprise, astfel ca a decis sa cumpere o alta companie: Profil Technology.

Proteste violente in apropierea Casei Albe, in ziua investiturii lui Donald Trump: Politia a intervenit in forta (VIDEO)

Mai multe proteste au loc vineri in centrul capitalei americane. protestatarii au incercat sa opresca intrarea simpatizantilor lui Donald Trump in zonele de acces in care vor avea loc.

ZECI de persoane au fost RETINUTE in urma protestelor violente impotriva lui DONALD TRUMP

Incidente violente in ziua investirii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Peste 250. 000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de politicile lui Trump.

Donald TRUMP, primul DISCURS in calitate de presedinte al SUA: Data de 20 ianuarie 2017 va fi amintita ca ziua in care cetatenii au devenit din nou conducatorii acestei natiuni (VIDEO)

In primul sau discurs in caliatate de presedinte al SUA, Donald Trump a promis americanilor trasferul de puterein mainile oamenilor si a vorbit despre principalele directii ale activitatii.

Ziua investirii lui Donald Trump: Viitorul cuplu prezidential a participat la o slujba religioasa la o biserica din apropierea Casei Albe (VIDEO)

La Washington au inceput ceremoniile premergatoare investirii in functie a lui Donald Trump, care va deveni astfel cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite. Trump si-a inceput.

Proteste masive impotriva lui Donald Trump chiar inainte de inaugurare: incaierari violente cu fortele de ordine (VIDEO)

Vineri seara va avea loc in Washington ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Un numar urias de persoane s-au deplasat in Washington pentru a asista.

Defilare militara impresionanta: Donald Trump a condus parada de investire, de la Capitoliu spre Casa Alba (VIDEO)

Parada militara impresionanta la Washington,dedicata investirii lui Donald Trump. Presedintele SUA a salutat vineri dupa-amiaza trecerea paradei militare de pe scarile Capitoliului din.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )