Libnet.ro
UNICEF

23:00

Statele Unite promit sa coopereze cu Germania in cazul de spionaj

Antena3 Antena3,
Statele Unite promit sa coopereze cu Germania in cazul de spionaj

Statele Unite au refuzat sa comenteze informatiile privind agentul dublu depistat de Germania, oferind asigurari ca vor colabora cu Berlinul pentru solutionarea diferendului, scrie AFP. continuă pe Antena3

Aparatele electronice descarcate nu vor mai fi permise in unele curse aeriene spre Statele Unite

Pasagerii care se imbarca din Europa in zboruri catre Statele Unite ale Americii pot fi rugati sa aprinda smartphone-ul, laptop-ul sau tableta, iar in caz ca aparatul este descarcat, nu va putea fi luat in avion, arata cele mai noi reguli ale agentiei americane Transportation Security Administration TSA). Americanii motiveaza decizia prin faptul ca teroristii s-au specializat si deghizeaza bombe sub forma unor electronice, mai ales smartphone-uri Apple si Samsung.

Transformers 4, incasari mai mari in China decat in Statele Unite ale Americii

Filmul Transformers: Age of Extinction a reusit sa aduca incasari mai mari in China, decat in Statele Unite ale Americii, potrivit China Movie Media Group, unul dintre partenerii Paramount, compania de productie. Succesul la box office poate sa aiba in spate strategia studioului american de a implemente elemente specifice culturii chineze in cadrul peliculei.

Statele Unite nu vor semna un acord de nespionare cu Germania

Angela Merkel a declarat in luna mai la Casa Alba ca SUA si Germania au cateva dificultati ce trebuie inca depasite privind politicile de strangere de informatii. Exista inca un dezacord profund intre perspectiva SUA ca practicarea unui astfel de spionaj nu este ceva rau si viziunea Berlinului conform careia statele trebuie sa se abtina de la practicile nesupravegheate de ascultare exercitate de dictaturile nazista si comunista in Germania.

Germania cere Statelor Unite sa CLARIFICE RAPID cazul agentului dublu german

Ministrul german de Externe Frank-Walter Steinmeier a avertizat duminica asupra faptului ca, daca informatiile despre un agent dublu german care lucreaza pentru Statele Unite sunt exacte, cazul este necesar sa fie .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2559 seconds )