Libnet.ro
UNICEF

19:00

Statele Unite suplimenteaza trupele din Irak pentru a combate ISIS

România Liberă România Liberă,
Statele Unite suplimenteaza trupele din Irak pentru a combate ISIS

Statele Unite vor desfasura militari suplimentari in Irak pentru a sustine fortele irakiene in lupta impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic SI), a anuntat luni, la Bagdad, secretarul apararii, Ashton Carter, relateaza AFP si Reuters, citate de Agerpres. continuă pe România Liberă

Statele Unite si Germania se opun construirii de baze NATO in Polonia

Statele Unite ale Americii si Germania nu sunt de acord cu construirea de baze NATO in Polonia, justificandu-si pozitia prin motive de ordin tactic, dar si politic.

Statele Unite ameninta cu un raspuns ferm in cazul unui nou test nuclear nord-coreean

Statele Unite ale Americii vor oferi un raspuns ferm in cazul unui nou test nuclear nord-coreean, a declarat luni secretarul de stat adjunct american, Antony Blinken, la cateva zile dupa ce Coreea de Nord a incercat fara succes sa lanseze o racheta balistica cu raza medie de actiune, relateaza Reuters.

SUA mai trimit 200 de militari in Irak pentru a lupta contra Statului Islamic

Inca 200 de militari americani vor fi trimisi in Irak pentru a lupta impotriva gruparii jihadiste Stat Islamic, a declarat Secretarul american al Apararii, Ashton Carter, potrivit BBC.

ONU se teme ca actuala criza politica din Irak va afecta lupta impotriva ISIS

Organizatia Natiunilor Unite a facut vineri apel la responsabilii politici irakieni sa puna capat crizei politice care intarzie formarea unui nou guvern de tehnocrati si care ameninta sa slabeasca tara in razboiul impotriva gruparii jihadiste Statul Islamic ISIS), relateaza AFP.

Un student la Berkeley a fost dat jos dintr-un avion pentru ca vorbea la telefon in araba

Un tanar irakian refugiat in Statele Unite a fost dat jos, la inceputul lunii aprilie, dintr-un avion care urma sa decoleze de la Los Angeles catre Oakland, pentru ca a vorbit in limba araba, relateaza cotidianul francez Le Figaro.

Miting de sustinere in Statele Unite pentru familia Bodnariu din Norvegia

Sute de persoane au manifestat, sambata, in statul american Arizona in semn de sustinere fata de cazul familiei Bodnariu, ai carui copii au fost luati de statul norvegian, ca parte a unui protest global care s-a desfasurat in peste 50 de orase din toata lumea, scrie azcentral. com, citat de Mediafax.

Jay A. Burgess, decorat la Ambasada Romaniei in Statele Unite cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Ofiter

Jay A. Burgess, fost director al Biroului State Europene si fost adjunct al asistentului Secretarului Comertului pentru Europa si Eurasia, a fost decorat cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Ofiter in cadrul unei ceremonii organizate joi la Ambasada Romaniei la Washington, informeaza misiunea diplomatica romana intr-un comunicat.

Papa Francisc a ajuns pe insula Lesbos din Grecia pentru a vizita taberele de imigranti

Papa Francisc a ajuns, sambata dimineata, pe insula greaca Lesbos, pentru a vizita o tabara in care se afla peste 3. 000 de imigranti ce risca sa fie deportati in Turcia, pentru a-si exprima solidaritatea fata de cei care incearca sa ajunga in Europa,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )