Libnet.ro
UNICEF

20:00

Statuia Libertatii din New York, evacuata in urma unei false amenintari cu bomba

Hotnews Hotnews,
 Statuia Libertatii din New York, evacuata in urma unei false amenintari cu bomba

Sute de turisti au fost evacuati de la Statuia Libertatii si de pe Insula Libertatii din New York, vineri dupa-amiaza, in urma unei amenintari cu bomba, care ulterior s-a dovedit a fi falsa. Vor arunca in aer Statuia Libertatii, a anuntat o persoana care a sunat la numarul de urgenta 911, potrivit autoritatilor americane. continuă pe Hotnews

Statuia Libertatii din New York, evacuata in urma unei false amenintari cu bomba

Sute de turisti au fost evacuati de la Statuia Libertatii si de pe Insula Libertatii din New York, vineri dupa-amiaza, in urma unei amenintari cu bomba, care ulterior s-a dovedit a fi falsa, relateaza BBC.

Statuia Libertatii din New York, evacuata in urma unei amenintari false cu bomba

Sute de turisti au fost evacuati de la Statuia Libertatii si de pe Insula Libertatii din New York, vineri dupa-amiaza, in urma unei amenintari cu bomba, care ulterior s-a dovedit a fi falsa, relateaza BBC News Online.

Statuia Libertatii, evacuata in urma unei AMENINTARI cu bomba

Sute de turisti au fost evacuati de la Statuia Libertatii si de pe Insula Libertatii din New York, vineri dupa-amiaza, in urma unei amenintari cu bomba, care ulterior s-a dovedit a fi falsa, relateaza BBC.

Statuia Libertatii, EVACUATA, dupa o amenintare falsa cu bomba

Sute de turisti au fost evacuati de la Statuia Libertatii si de pe Insula Libertatii din New York, vineri dupa-amiaza, in urma unei amenintari cu bomba, care s-a dovedit a fi falsa, relateaza BBC News Online, conform Mediafax.

SUA: Sute de turisti, evacuati din cauza unei alerte cu bomba la Statuia Libertatii. Amenintarea s-a dovedit a fi falsa

Sute de turisti au fost evacuati vineri de la Statuia Libertatii si de pe Insula Libertatii din New York, dupa o amenintare amenintari cu bomba, care apoi s-a dovedit a fi falsa, informeaza BBC News.

Doi cimpanzei au fost recunoscuti oficial ca persoane, in New York

Doi cimpanzei, Hercules si Leo, au obtinut in mod oficial statutul de persoane in urma unei decizii care a fost pronuntata de o instanta din statul american New York, informeaza huffingtonpost. fr. Acest fapt reprezinta o mare victorie pentru aparatorii drepturilor animalelor, potrivit Mediafax.

New York Times: Legaturi dubioase intre bani rusesti si Hillary Clinton. Donatii de milioane de dolari sunt puse la indoiala

New York Times publica o investigatie potrivit careia doua milioane de dolari de sorginte ruseasca ar fi intrat in conturile Fundatiei Clinton in perioada in care Hillary Clinton era imputernicita, in calitate de membru al unei Comisii a SUA, sa aprobe sau sa respinga achizitionarea unei companii miniere de uraniu de catre o companie de stat din Rusia.

Doi cimpanzei, decalarati drept persoane in New York

Doi cimpanzei au obtinut oficial statutul de persoane in New York. Hercules si Leo sunt doi cimpanzei folositi de o universitate din Long Island intr-un studiu despre fiintele cu mers biped. Totusi, animalele nu.

Fenomen spectaculos pe cerul New York-ului. Milioane de oameni au privit uluiti minunea

O femeie din Long Island, New York, a surprins prin obiectivul camerei foto a telefonului mobil un fenomen spectaculos si extrem de rar: un curcubeu cvatruplu. Fotografia, care a fost facuta de Amanda Curtis, a.

New York Times: Legaturi dubioase intre bani rusesti si Hillary Clinton

New York Times publica o investigatie potrivit careia peste doua milioane de dolari de sorginte ruseasca ar fi intrat in conturile Fundatiei Clinton. Banii ar fi ajuns la aceasta in perioada in care achizit.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )