Libnet.ro
UNICEF

22:00

SUA: Sute de turisti, evacuati din cauza unei alerte cu bomba la Statuia Libertatii. Amenintarea s-a dovedit a fi falsa

B1 B1,
SUA: Sute de turisti, evacuati din cauza unei alerte cu bomba la Statuia Libertatii. Amenintarea s-a dovedit a fi falsa

Sute de turisti au fost evacuati vineri de la Statuia Libertatii si de pe Insula Libertatii din New York, dupa o amenintare amenintari cu bomba, care apoi s-a dovedit a fi falsa, informeaza BBC News. continuă pe B1

BRD Nastase Tiriac: Horia Tecau s-a retras, din cauza unei accidentari la incheietura mainii drepte

Horia Tecau nu-si va putea apara titlul castigat anul trecut la BRD Nastase Tiriac Trophy in proba de dublu, jucatorul roman fiind nevoit sa abandoneze din cauza unei accidentari la incheietura mainii drepte.

Avionul prezidential sarb a fost la un pas de dezastru, din cauza unei cafele

Aeronava prezidentiala sarba, care se indrepta spre Vatican, a fost intoarsa din drum, din cauza copilotului. Mai exact, din cauza copilotului care a reusit sa verse o cana de cafea pe aparatele de.

VIDEO Imi vreau puiul inapoi. Strigatul disperat al unei romance careia statul danez i-a luat copilul, din cauza unei depresii

Imi vreau copilul inapoi!. Este strigatul disperat al unei mame care nu este lasata de statul danez sa isi creasca pruncul de un an.

Sarbu, arestat preventiv, dar liber pe strazi. Nu ati vazut pe nimeni mort din cauza unei masele?!

Seful Sindicatului Politistilor, Toader Paraschiv, a spus - dupa ce a vazut imaginile cu Adrian Sarbu plimbandu-se liber, desi este arestat - ca si dintr-o durere de dinti se poate muri. Imaginile,.

Sarbu, arestat preventiv, dar LIBER pe strazi. Nu ati vazut pe nimeni mort din cauza unei masele?!

Seful Sindicatului Politistilor, Toader Paraschiv, a spus - dupa ce a vazut imaginile cu Adrian Sarbu plimbandu-se liber, desi este arestat - ca si dintr-o durere de dinti se poate muri. Imaginile,.

AdePlast: Riscam sa ajungem ca Ungaria, care este la un pas de amenzi usturatoare din cauza intarzierii reabilitarii termice

Romania risca sa ajunga si chiar sa depaseasca performanta negativa inregistrata de vecinii ungari, tara care este foarte aproape de a primi penalitati usturatoare de sute de mii de euro, din cauza intarzierii procesului de reabilitare termica a.

Francul s-ar putea aprecia din cauza crizei din Grecia

Banca Nationala a Elvetiei BNE) a avertizat vineri ca francul s-ar putea aprecia din cauza incertitudinilor provocate de criza datoriilor din Grecia, iar institutia va fi in continuare pregatita sa intervina pentru a nu permite monedei sa se intareasca prea mult, relateaza Reuters.

Banca Nationala a Elvetiei: Francul s-ar putea aprecia din cauza crizei din Grecia

Banca Nationala a Elvetiei BNE) a avertizat vineri ca francul s-ar putea aprecia din cauza incertitudinilor provocate de criza datoriilor din Grecia, iar institutia va fi in continuare pregatita sa intervina pentru a nu permite monedei sa se.

Amenintat cu evacuarea din cauza datoriilor, un om de afaceri roman din Zaragoza a amenintat ca se arunca in aer

Un om de afaceri roman, proprietar al unei fabrici de branzeturi, a amenintat ca se arunca in aer dupa ce a primit ordin de evacuare din poligonul industrial Entrerrios din localitatea Figueruelas, provincia.

Supermarketurile britanice ar putea fi investigate din cauza politicii de preturi

Supermarketurile din Marea Britanie ar putea fi investigate de autoritatile de reglementare din sectorul concurentei, dupa ce organismul care se ocupa de protectia consumatorilor Which?) a solicitat o ancheta privind politicile de preturi practicate de acestea.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )