Libnet.ro
UNICEF

00:08

Avionul prezidential sarb a fost la un pas de dezastru, din cauza unei cafele

Antena3 Antena3,
Avionul prezidential sarb a fost la un pas de dezastru, din cauza unei cafele

Aeronava prezidentiala sarba, care se indrepta spre Vatican, a fost intoarsa din drum, din cauza copilotului. Mai exact, din cauza copilotului care a reusit sa verse o cana de cafea pe aparatele de. continuă pe Antena3

Avionul cu care premierul si presedintele Senatului s-au intors de la Cluj a ratat initial aterizarea din cauza problemelor meteo. Victor Ponta: A fost chiar rau!

Avionul cu care premierul si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-au intors sambata in Bucuresti a ratat initial aterizarea din cauza vremii, Victor Ponta precizand ca zboara suficient de mult incat sa isi poata da seama ca intr-adevar a fost rau, relateaza Mediafax.

BRD Nastase Tiriac: Horia Tecau s-a retras, din cauza unei accidentari la incheietura mainii drepte

Horia Tecau nu-si va putea apara titlul castigat anul trecut la BRD Nastase Tiriac Trophy in proba de dublu, jucatorul roman fiind nevoit sa abandoneze din cauza unei accidentari la incheietura mainii drepte.

Dmitri Medvedev: Rusia a pierdut 25 miliarde de euro din cauza sanctiunilor occidentale. Economia tarii va suferi in continuare

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat marti ca se asteapta ca economia tarii sale sa sufere in continuare anul acesta din cauza sanctiunilor occidentale asupra Moscovei, provocate de implicarea Rusiei in.

Dmitri Medvedev: Rusia deja a pierdut 25 mld. euro din cauza sanctiunilor. Economia va suferi in continuare. Rusia ar putea fi nevoita sa traiasca intr-o noua realitate economica

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat marti ca se asteapta ca economia tarii sale sa sufere in continuare in 2015 din cauza sanctiunilor occidentale provocate de implicarea Moscovei in criza din Ucraina, informeaza Reuters.

Casa Alba, in pericol din cauza Microsoft si Adobe. Spionii rusi au exploatat software american

Rusii au desfasurat o campanie de spionaj cibernetic care a afectat chiar si computere ale Casei Albe. Hackerii s-au folosit de vulnerabilitati din software-ul produs de americani. Atacurile cibernetice de mare amploare sunt din ce in ce mai raspandite si in fiecare luna companiile de securitate mai descopera cate o campanie de spionaj. Una dintre [] Casa Alba, in pericol din cauza Microsoft si Adobe. Spionii rusi au exploatat software american Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Israel: Un avion a aterizat de urgenta din cauza unor probleme aparute la o roata a avionului

Avionul Boeing 737 a aterizat de urgenta in Israel, avand la bord aproximativ 170 de pasageri, relateaza 9news. com. Problemele au aparut cand o roata a avionului s-a spart in momentul decolarii de pe aeroportul.

Ambasadorul Statelor Unite a fost convocat de Ministrul polonez de Externe din cauza afirmatiilor facute de directorul FBI despre Holocaust

Ambasadorul Statelor Unite, Stephen Mull, a fost convocat in Polonia pentru a-si cere scuze pentru afirmatiile facute de directorului politiei federale, James Comey, despre Holocaust, relateaza BBC News.

RADET continua furnizarea energiei termice pentru incalzire, din cauza racirii vremii

RADET anunta, miercuri, ca va continua sa furnizeze agent termic pentru caldura catre populatie, avand in vedere confirmarea prognozei realizate de Administratia Nationala de Meteorologie, pentru intervalul 18 - 22 aprilie, prin care a fost anuntata o racire a vremii.

Conflict aprins la Senat din cauza deciziei Curtii Constitutionale. Tariceanu, acuzat de lipsa de curaj: Sa isi asume greseala (VIDEO)

Curtea Constitutionala naste dispute in cadrul Senatului, dupa ce Camera a fost obligata sa redacteze hotararea luta in 25 martie in cazului lui Dan Sova privind cererea DNA de retinere si arestare.

Supermarketurile britanice ar putea fi investigate din cauza politicii de preturi

Supermarketurile din Marea Britanie ar putea fi investigate de autoritatile de reglementare din sectorul concurentei, dupa ce organismul care se ocupa de protectia consumatorilor Which?) a solicitat o ancheta privind politicile de preturi practicate de acestea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )