Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Alba, in pericol din cauza Microsoft si Adobe. Spionii rusi au exploatat software american

Playtech Playtech,
Casa Alba, in pericol din cauza Microsoft si Adobe. Spionii rusi au exploatat software american

Rusii au desfasurat o campanie de spionaj cibernetic care a afectat chiar si computere ale Casei Albe. Hackerii s-au folosit de vulnerabilitati din software-ul produs de americani. Atacurile cibernetice de mare amploare sunt din ce in ce mai raspandite si in fiecare luna companiile de securitate mai descopera cate o campanie de spionaj. Una dintre [] Casa Alba, in pericol din cauza Microsoft si Adobe. Spionii rusi au exploatat software american Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cursa pentru Casa Alba si principalele provocari in politica externa a Statelor Unite

Cursa pentru Casa Alba se anunta a fi una intensa, cu atat mai mult cu cat Statele Unite au nevoie de un presedinte moderat care sa poata estompa clivajele dintre Democrati si Republicani.

Avionul presedintelui sarb s-a intors la Belgrad dupa decolare din cauza din cauza defectarii unui motor

Avionul presedintelui sarb, Tomislav Nikolici, a fost nevoit sa se intoarca la Belgrad vineri dimineata din cauza defectarii unui motor, relateaza postul de radio B92, citat de Mediafax. Dupa ce unul dintre.

Avionul cu care premierul si presedintele Senatului s-au intors de la Cluj a ratat initial aterizarea din cauza problemelor meteo. Victor Ponta: A fost chiar rau!

Avionul cu care premierul si presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, s-au intors sambata in Bucuresti a ratat initial aterizarea din cauza vremii, Victor Ponta precizand ca zboara suficient de mult incat sa isi poata da seama ca intr-adevar a fost rau, relateaza Mediafax.

Numele Isis a fost scos de pe lista oficiala cu nume pentru viitoarele uragane, din cauza asocierii cu acronimul gruparii Stat Islamic

Numele Isis a fost scos de pe lista oficiala cu nume pentru viitoarele uragane. Asta, deoarece este considerat nepotrivit din cauza paronimiei cu acronimul gruparii Stat Islamic, care este acuzat de comiterea unor.

Preotul roman care a cladit diaspora din America: fiul Leului din Sisesti a militat la Casa Alba pentru Marea Unire de la 1918

Preotul greco-catolic Epaminonda Lucaciu, fiul lui Vasile Lucaciu, cunoscut drept Leul din Sisesti, artizan al Marii Uniri din 1918, a ajuns in America la inceputul secolului al XX-lea. A pus bazele comunitatii religioase greco-catolice romane de peste Ocean, dar si ale primului ziar romanesc, Romanul din America.

Preotul roman care a cladit diaspora din America: fiul Leului din Sisesti a militat la Casa Alba pentru Marea Unire

Preotul greco-catolic Epaminonda Lucaciu, fiul lui Vasile Lucaciu, cunoscut drept Leul din Sisesti, artizan al Marii Uniri din 1918, a ajuns in America la inceputul secolului al XX-lea. A pus bazele comunitatii religioase greco-catolice romane de peste Ocean, dar si ale primului ziar romanesc, Romanul din America.

Faze Tari: Barbatul care a fost concediat din cauza ca era prea politicos. Mi-au spus ca sunt prea dragut cu ei; Un telefon de doi lei i-a salvat viata unui protestatar. Aparatul a oprit un glont: Ziua era functionara la banca, noaptea avea un hobby scan

100 de Peligrad vin din toata lumea Dupa cativa ani de pregatiri, membrii uneia dintre cele mai vechi familii din Romania se reunesc luna viitoare din toate colturile lumii. Au furat bancomatul cu totul, din magazin Un bancomat a fost furat cu totul, in noaptea de miercuri spre joi, din holul unui magazin din Chiajna.

Seniorul liberalilor, Mircea Ionescu Quintus, le bate obrazul colegilor din PNL din cauza pensiilor speciale (VIDEO)

Seniorul liberalilor, Mircea Ionescu Quintus, le bate obrazul colegilor din PNL din cauza pensiilor speciale, pentru ca zeci de liberali au semnat proiectele de crestere a pensiilor pentru parlamentari, desi in fata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )