Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statul din Europa care isi va micsora teritoriul si va ceda o fasie de teren statului vecin

Antena3 Antena3,
Statul din Europa care isi va micsora teritoriul si va ceda o fasie de teren statului vecin

Belgia se pregateste sa-si micsoreze teritoriul cu aproximativ 14 hectare, pe care le va ceda Olandei, in vederea reglementarii unui vechi contencios frontalier, informeaza AFP. Cele doua state invecinate. continuă pe Antena3

Pandurii Targu Jiu, eliminata din Europa League

Pandurii Targu Jiu au fost eliminati din Europa League, dupa ce au pierdut, joi, scor 1 - 2, in partida disputata pe Cluj Arena contra Fiorentinei. Echipa lui Cristian Pustai a inceput bine meciul si au deschis sco.

Obama le-a cerut scuze americanilor care isi pierd asigurarile din cauza reformei sanatatii

Presedintele Barack Obama le-a cerut scuze ieri, intr-un interviu televizat, americanilor care isi pierd asigurarea pe caz de boala din cauza reformei sale a sanatatii, in ciuda asigurarilor repetate pe care le-a oferit.

Cea mai BOGATA tara din Europa ar putea introduce taxa de autostrada de 100 de euro pentru STRAINI

Soferii straini care vor conduce pe autostrazile din Germania ar putea fi obligati sa plateasca o taxa, de care rezidentii germani ar fi in practica scutiti, potrivit unui proiect al Ministerului.

Ponta a anuntat vizita premierului chinez si a altor 15-16 sefi de guverne din Europa la Bucuresti

La sfarsitul lunii noiembrie vor veni in vizita la Bucuresti premierul chinez, precum si sefi de guverne din 15-15 tari europene, a anuntat vineri premierul Victor Ponta. La sfarsitul lunii, dupa 18 ani,.

Presedintele Obama a cerut scuze americanilor care isi pierd asigurarile din cauza reformei ...

Ca efect secundar al reformei promulgate in 2010 de catre presedinte, dupa intrarea in vigoare a partii centrale a masurilor la inceputul lui octombrie, firme de asigurari, care domina piata sanatatii, au reziliat in mod unilateral pachete devenite ilegale, obligandu-i pe unii americani sa isi schimbe asigurarile, implicand in unele cazuri cresteri ale primelor. Imi pare rau ca se afla in aceasta situatie din cauza promisiunilor pe care le-am facut, a declarat Obama pentru NBC, promitand ca .

Nasul din Wall Street isi gaseste nasul in justitie

Ani de zile, Steven Cohen a evitat publicitatea, cumparandu-si toate fotografiile facute in public. I se spune printul sau nasul bursei americane. Acum cativa ani, Business Week il numea cel mai puternic dealer al Wall Street-ului, de care n-ati auzit niciodata. Azi, multimiliardarul de 56 de ani, ras in cap si purtand ochelari cu rame subtiri, e cunoscut tuturor. Luni, Hedgefond-ului administrat de Cohen i-a fost retrasa licenta si a fost obligat in instanta sa plateasca amenda si compensatii in valoare de 1,8 miliarde de dolari. E cea mai mare amenda data in SUA, pentru acuzatia de folosire a informatiilor de insider in manipularea bursei. Iar procuratura din New York avertizeaza ca va urma si mai mult.

O industrie secreta de miliarde de euro, cea a metalelor rare - o ancheta cu informatii exclusive, marca Din|interior.

Tara noastra este una dintre putinele tari din Europa care detine resurse de titan si zirconiu. Aceste doua metale sunt esentiale pentru producerea de aparatura de ultim nivel tehnologic. In perioada comunista, Romania exploata minereuri feroase cu valoare ridicata si avea chiar si cateva combinate care prelucrau metalele rare. Totul se facea sub stricta supraveghere a temutei Securitati iar oamenii simpli care lucrau in aceasta industrie nu aveau nici cea mai mica idee dupa ce sapa in pamant. Reporterii emisiunii Din|interior prezinta duminica de la 18:30, la Digi24, un material in exclusivitate- industria de prelucrare a metalelor rare pe care a avut-o Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )