Libnet.ro
UNICEF

21:30

Statul Islamic il ameninta pe Vladimir Putin cu declansarea unui razboi in Caucazul de Nord

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic il ameninta pe Vladimir Putin cu declansarea unui razboi in Caucazul de Nord

Statul Islamic il ameninta intr-un mesaj video postat pe Internet ca va elibera Cecenia si Caucazul. Printre jihadistii care transmit mesajul se agla si unul care vorbeste limba rusa si care afirma ca toata tehnica militara de care dispun este din Rusia. continuă pe Adevărul

VIDEO Statul Islamic il ameninta pe Vladimir Putin cu declansarea unui razboi in Caucazul de Nord

Statul Islamic il ameninta pe liderul de la Kremlin, intr-un mesaj video postat pe Internet, ca va elibera Cecenia si Caucazul. Printre jihadistii care transmit mesajul se agla si unul care vorbeste limba rusa si care afirma ca toata tehnica militara de care dispun este din Rusia.

Statul Islamic ameninta ca il va detrona pe Vladimir Putin si va elibera Caucazul, pentru sprijinul oferit Siriei

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la un videoclip difuzat pe Youtube de Statul Islamic SI) care ameninta cu detronarea lui Vladimir Putin din cauza sustinerii pe care Moscova o ofera regimului sirian si cu declansarea unui razboi in Caucaz, pentru eliberarea acestuia, scrie AFP.

Gruparea terorista Statul Islamic AMENINTA ca-l va detrona pe Putin

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la o inregistrare video difuzata pe YouTube de catre Statul Islamic SI), care ameninta ca-l va detrona pe Vladimir Putin din cauza sustinerii.

Statul Islamic ameninta lumea cu ciuma bubonica

Un laptop care se pare ca a fost luat de la o baza a Statului Islamic din Siria, contine planuri de lansare a unor arme biologice devastatoare, mai precis ciuma bubonica.

Londra: Reuniune de urgenta a comitetului Cobra dupa ce Statul Islamic a amenintat cu executarea unui ostatic britanic

Extremistii sunniti din cadrul SI au proclamat la sfarsitul lui iunie un califat in regiunile cucerite din Irak si Siria, unde sunt implicati in razboi.

Marea Britanie: Reuniune de criza, dupa ce Statul Islamic a amenintat cu executarea unui ostatic britanic

O reuniune interministeriala de criza a fost convocata, miercuri dimineata, de premierul britanic David Cameron, dupa ce Statul Islamic a amenintat cu executarea unui cetatean britanic, relateaza AFP. Reuniunea.

Gruparea Statul Islamic il ameninta pe Putin

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la o inregistrare video difuzata pe YouTube de catre Statul Islamic SI), care ameninta ca-l va detrona pe Vladimir Putin din cauza sustinerii regimului sirian si ca va declansa un razboi de eliberare in Caucazul rus, relateaza Mediafax.

Gruparea terorista Statul Islamic il AMENINTA pe Putin ca-l va detrona, din cauza sustinerii Damascului

Parchetul general rus a cerut miercuri restrangerea accesului la o inregistrare video difuzata pe YouTube de catre Statul Islamic SI), care ameninta ca-l va detrona pe Vladimir Putin din cauza sustinerii.

Statul Islamic a publicat un nou clip cu decapitarea unui al doilea ostatic american

Jihadisti din cadrul gruparii sunnite Statul Islamic SI) au revendicat intr-o inregistrare video, difuzata marti pe Internet, decapitarea unui al doilea ostatic american, transmite Mediafax.

Vladimir Putin se foloseste de tactici staliniste din cel de-al Doilea Razboi Mondial. Anexarea Crimeei seamana cu anexarea Poloniei

In august 1939, in urma cu 75 de ani, Adolf Hitler si Iosef Stalin au semnat Pactul Hitler-Stalin. Oamenii celor doi dictatori au numit intelegerea drept Tratat de Pace. Minciunile, negarea vehementa, propaganda uneltele folosite de Hitler si Stalin atunci nu sunt doar istorie. 2014 ne ofera un exemplu la fel de amar: Vladimir Putin invadeaza Ucraina prin anexare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )