Libnet.ro
UNICEF

13:00

Statul Islamic bate dinari in aur, pentru a scapa de sub sclavia dolarilor. Petrolul va fi vandut numai pentru aur

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic bate dinari in aur, pentru a scapa de sub sclavia dolarilor. Petrolul va fi vandut numai pentru aur

Gruparea juhadista Stat Islamic a inceput sa bata dinari in aur, argint si cupru pentru a inlocui dolarii si a scapa astfel de sub sclavia dolarilor Rezervei Federale Fed) a Statelor Unite, relateaza Bloomberg. continuă pe Adevărul

Statul Islamic bate dinari in aur, pentru a scapa de sub sclavia FED

Gruparea juhadista Statul Islamic a inceput sa bata dinari in aur, argint si cupru pentru a inlocui dolarii si a scapa astfel de sub sclavia dolarilor Rezervei Federale FED) a Statelor Unite, relateaza Bloomberg.

Statul Islamic bate dinari in aur, pentru a scapa de sub sclavia Rezervei Federale americane

Gruparea juhadista Statul Islamic a inceput sa bata dinari in aur, argint si cupru pentru a inlocui dolarii si a scapa astfel de sub sclavia dolarilor Rezervei Federale Fed) a Statelor Unite, relateaza Bloomberg .

Statul Islamic bate dinari in aur, pentru a scapa de sub sclavia Rezervei Federale americane

Gruparea juhadista Stat Islamic a inceput sa bata dinari in aur, argint si cupru pentru a inlocui dolarii si a scapa astfel de sub sclavia dolarilor Rezervei Federale Fed) a Statelor Unite, relateaza Bloomberg.

Statul Islamic bate dinari in aur, argint si cupru pentru a scapa de sub sclavia dolarilor Rezervei Federale a SUA

Gruparea Stat Islamic a inceput sa bata dinari in aur, argint si cupru pentru a inlocui dolarii americanilor si a scapa astfel de sub sclavia Rezervei Federale a SUA, informeaza Bloomberg. Pe fiecare.

Gruparea Stat Islamic bate moneda proprie pentru a scapa de sclavia dolarului american

Teroristii din gruparea Stat Islamic vor sa scape de sclavia doarului Rezerveri Federale a Statelor Unite, asa ca au inceput sa bata moneda proprie. Este vorba despre dinari in aur, argint si.

Cum a pedepsit Statul Islamic trei barbati acuzati de hartuire

Gruparea jihadista Statul Islamic SI) a expus joi intr-o cusca trei barbati acuzati de hartuirea unor femei, in orasul Mayadin din estul Siriei, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO).

Statele Unite cer Uzbekistan sa se alature coalitiei internationale impotriva gruparii Statul Islamic

Statele Unite au anuntat ca au cerut Uzbekistan sa se alature coalitiei internationale pe care o conduc impotriva gruparii teroriste Statul Islamic, precizand ca statul din Asia Centrala este liber sa aleaga cum vrea sa contribuie, relateaza Reuters.

FBI le cere comerciantilor sa fie atenti la antichitatile jefuite de gruparea Statul Islamic

FBI le-a cerut colectionarilor de arta si comerciantilor sa fie vigilenti in ceea ce priveste antichitatile care ar putea fi puse pe piata de gruparea terorista Statul Islamic, care a jefuit si a distrus situri arheologice in Siria si Irak, arata CNN .

Statul Islamic si Rusia, principalele amenintari la adresa SUA

Ministrul american al apararii, Ashton Carter, considera gruparea jihadista Statul Islamic si Federatia Rusa drept principalele amenintari la adresa securitatii Statelor Unite ale Americii, informeaza site-ul Beforeitsnews. com.

Ashton Carter: Principalele amenintari la adresa SUA sunt Statul Islamic si Rusia

Statul Islamic si Rusia sunt principalele amenintari la adresa securitatii Statelor Unite ale Americii, a explicat ministrul american al Apararii, Ashton Carter, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )