Libnet.ro
UNICEF

12:00

Statul Islamic: implozia islamismului si terorismul transnational (I)

Adevărul Adevărul,
Statul Islamic: implozia islamismului si terorismul transnational (I)

Devoltarea conflictelor intre actorii politici imbraca nenumarate forme, violenta fiind una dintre cele mai vizibile si de impact, iar in cadrul acesteia terorismul fiind si cea a carei detalii primesc cea mai larga mediatizare. Exista un lant cauzal pentru care acest lucru se petrece si care explica logica unui atentat terorist. continuă pe Adevărul

Siria: Cinci civili au murit in urma unor tiruri de racheta lansate de Statul Islamic

Cinci civili au murit in urma unei ploi de rachete trase de gruparea extremista Statul Islamic asupra orasului antic Palmira. Cel putin cinci civili, dintre care doi copii, au murit duminica seara, dupa ce SI a lan.

Statul Islamic cucereste orasul Ramadi si se apropie la 100 de kilometri de Bagdad

Orasul irakian Ramadi a fost cucerit de Statul Islamic SI) dupa ce fortele guvernamentale si-au abandonat pozitia. Politia si armata au recurs la o retragere haotica dupa mai multe zile de lupte intense.

Irak: Statul Islamic a ocupat cartierul general al fortelor de securitate din Ramadi

Jihadistii gruparii Statul Islamic SI) au ocupat duminica, la Ramadi, cartierul general al fortelor de securitate din provincia Al-Anbar, consolidandu-si tot mai mult controlul asupra capitalei acestei regiuni din vestul Irakului, au anuntat responsabili irakieni, citati de AFP.

SUA: Fortele speciale americane au ucis un lider al gruparii Statul Islamic, in Siria

Fortele speciale americane au ucis un important lider al gruparii jihadiste Statul Islamic SI) si au capturat-o pe sotia acestuia, in estul Siriei, a anuntat, ieri, Casa Alba, potrivit AFP.

Jihadistii din Statul Islamic au ocupat o parte a anticului oras sirian Palmira

Jihadistii din Statul Islamic au ocupat sambata mai multe sectoare din nordul orasului sirian strategic Palmira, unde se afla monumentalele ruine ale unei mari cetati a lumii antice, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, transmite Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )