Libnet.ro
UNICEF

09:30

Steaua Bucuresti, mai bogata cu 15,2 milioane euro, bani veniti de la UEFA

România Liberă România Liberă,
Steaua Bucuresti, mai bogata cu 15,2 milioane euro, bani veniti de la UEFA

Steaua Bucuresti a primit banii din participarea in Liga Campionilor, editia din sezonul trecut, suma incasata fiind de 15,2 milioane euro. Campioana Romaniei a primit mai multi bani decat alte cluburi care au avut o evolutie mai buna in faza grupelor, precum FC Basel sau Sahtiorul lui Mircea Lucescu. continuă pe România Liberă

Samdam Gifts a accesat 2,2 milioane euro fonduri europene pentru echipamente si utilaje de productie

Compania Samdam Gifts, specializata in distributia de articole promotionale a accesat fonduri europene in valoare de 2,2 milioane euro, care vor fi folosite pentru achizitionarea de echipamente si utilaje de productie, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Steaua Bucuresti a pierdut cu 5-2 amicalul cu FC Lugano, echipa din esalonul secund din Elevetia/ Vestea buna: Steaua a primit peste 15 milioane de euro de la UEFA pentru sezonul trecut

Echipa elvetiana de divizie secunda FC Lugano a invins-o categoric pe campioana Romaniei, Steaua Bucuresti, intr-o partida amicala. Elvetenii au castigat cu 5-2 dupa ce au condus chiar cu 5-0, Keseru reusind sa mai reduca diferenta pe final. Stelistii au primit si o vesta buna luni, in conturile clubului intrand 15. 000 de euro din partea UEFA pentru performantele reusite in sezonul trecut in Liga Campionilor, in care a evoluat in faza grupelor, a anuntat, miercuri, site-ul oficial al forului continental.

Ce face Gigi Becali in inchisoare? Numara bani. I-au intrat in conturi 15,2 milioane de euro

Gigi Becali face milioane de euro chiar daca se afla in puscarie. Patronul Stelei a primit o veste extraordinara de la UEFA chiar de ziua sa. Campioana Romaniei va primi din partea forului european suma de 15,2.

Steaua Bucuresti - FC Chiasso, scor 1-2, intr-un meci amical

Echipa Steaua Bucuresti a fost invinsa, luni, la Saint Vincent, cu scorul de 2-1 0-1), de formatia FC Chiasso, din liga a doua elvetiana, in primul meci amical din cadrul stagiului de pregatire din.

Majorare de capital la NEPI de aproape 12 milioane euro

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments simbol: NEP) va efectua o majorare de capital printr-o emisiune de actiuni in valoare de 11,88 milioane euro.

Romstal Leasing IFN, prejudiciata cu aproape 4 milioane euro

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a unui cetatean sirian rezident in Romania, asociat si administrator al unei firme, pentru constituirea unui grup infractional organizat si inselaciune, prin care a prejudiciat firma Romstal Leasing IFN cu aproape 4 milioane euro.

Fost director al Volksbank trimis in judecata dupa afaceri cu credite bancare de 9 milioane de euro luate cu acte false (vezi documente) HotNews a scris despre acest caz acum 4 ani

Procurorii DNA au trimis in judecata o grupare infractionala care a reusit sa ia credite de la o banca in valoare de noua milioane de euro, prezentand adeverinte false de venit. Din grupare fac parte un administrator de firma, un expert evaluator, directorul unitatii bancare din Bucuresti si un ofiter de credite. Cei doi sefi ai gruparii infractionale, directoare sucursalei bancare si administratorul unei firme de intermediere a incheierii contractelor de credit, au obtinut, in schimbul creditelor ilegale, 10% din valoarea acestora. HotNews a scris despre acest caz in 2010.

Bucuresti: 20 de persoane, acuzate ca au prejudiciat o banca cu peste noua milioane euro

Un numar de 20 de persoane sunt acuzate ca au prejudiciat o unitate bancara din Bucuresti cu peste noua milioane de euro, relateaza Capital. Potrivit procurorilor anticoruptie din Constanta, suspectii ar fi.

Lichiditate de peste 4 milioane euro pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 17. 848,61 lei 4. 425,71 euro).

Prejudiciu de 12 milioane euro cauzat de 15 firme, identificat de DGAF

Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala DGAF) au identificat un lant comercial fraudulos de 15 firme, care au prejudiciat bugetul de stat cu circa 12 milioane de euro, prin neplata impozitului pe profit si taxei pe valoarea adaugata TVA), transmite un comunicat al institutiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2126 seconds )