Libnet.ro
UNICEF

00:07

Steaua - Dinamo: statistica si curiozitati

Online Sport Online Sport,
Steaua - Dinamo: statistica si curiozitati

Onlinesport. ro va prezinta cele mai interesante date statistice inaintea derbiului Romaniei dintre Steaua si Dinamo, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro duminica de la ora 21:30. continuă pe Online Sport

Dinamo, in pragul unui dezastru inainte de derby

Dinamo poate primi o lovitura extrem de dura inaintea meciului cu Steaua, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro duminica de la ora 21:30.

Dinamo acuza Steaua de practici murdare

A inceput razboiul dinaintea meciului Steaua-Dinamo! Dupa ce s-au certat pe bilete, cele doua cluburi au un nou motiv de disputa. Sefii din Stefan cel Mare acuza Steaua de practici murdare si cer masuri suplimentare.

Comparatie Steaua - Dinamo

Comparatia cifrelor din acest sezon intre Steaua si Dinamo ii gaseste pe ros-albi inferiori la toate capitolele, de la puncte, victorii si pina la goluri primite sau marcate. Pana si la minute jucate Bourceanu ii ia fata lui Catalin Munteanu cu doar 5 minute. Iata comparatia fata in fata, niste cifre pe care Dinamo le poate schimba printr-o victorie in derbyul de duminica in care Steaua are la rindul sau de aratat de ce este lider.

Cohn despre Steaua - Dinamo: Sa ii batem cu 1-0, cu 2-1, cu 3-0, cu draci sa ii ia

Vladimir Cohn a explicat miercuri motivul pentru care o echipa de talia lui Dinamo nu are performanta la acest moment, dar si despre derbyul cu Steaua de duminica.

Hagi avertizeaza Steaua

Fostul mare international Gica Hagi a avertizat public Steaua inaintea derbiului cu Dinamo, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro duminica, de la ora 21:30.

Steaua a stabilit prima pentru derby

Jucatorii Stelei vor avea o motivatie in plus la derbiul cu Dinamo, care va fi transmis in direct de Onlinesport. ro duminica de la ora 21:30.

STEAUA - DINAMO. Mihaescu: E diferenta mare intre Steaua-Dinamo de acum si derbiurile din ...

Fostul jucator dinamovist Iulian Mihaescu apreciaza ca intre meciurile Steaua-Dinamo de acum si derbiurile din perioada in care era fotbalist este o diferenta mare, o astfel de partida avand puterea inainte de 1989 sa decida soarta campionatului, informeaza site-ul oficial al gruparii alb-rosii, potrivit Mediafax. Se tot vorbeste despre acest derbi, dar e o diferenta mare fata de ceea ce jucam noi cu Steaua in anii trecuti. Atunci, noi si Steaua aveam cele mai bune loturi, doar Craiova .

STEAUA - DINAMO. Steaua scoate la vanzare ultimele 4.340 de bilete pentru meciul cu Dinamo.

FC Steaua anunta ca ultimele 4. 340 de bilete pentru meciul cu Dinamo, contand pentru etapa a XIV-a a Ligii I, vor fi scoase la vanzare la casa de bilete a Arenei Nationale din Bulevardul Basarabia, potrivit Mediafax. Programul casei de bilete este intre 10. 00 si 19. O persoana poate achizitiona maximum patru bilete. Partida Steaua - Dinamo, contand pentru etapa a XIV-a a Ligii I, se va disputa, duminica, de la ora 21. 30, pe Arena Nationala.

Meciul de fotbal Steaua - Dinamo, supravegheat de 90 de camere video ale Primariei Sectorului 2

Pentru desfasurarea in cele mai bune conditii a meciului de fotbal Steaua - Dinamo, ce va avea loc duminica, 4 noiembrie, Primaria Sectorului 2 va monitoriza cu 90 de camere video amplasate in 31 de intersectii rutiere, toate arterele de circulatie pe care se vor deplasa spectatorii catre Arena Nationala, informeaza un comunicat de presa.

Liga 1: Steaua - Dinamo (4 noiembrie, ora 21:30) - Programul complet al etapei a-XIV-a

Etapa cu numarul XIV din Liga 1 va debuta vineri, 2 noiembrie, cu partida Gloria Bistrita - Viitorul Constanta ora 19. 00 - Digisport). Marele derbi Steaua - Dinamo se va disputa duminica, 4 noiembrie, de la ora 21. 30 Digisport). Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor si al televizarilor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )