Libnet.ro
UNICEF

10:00

Steaua a disputat primul amical din 2015, cu Borussia Dormund. Cine urmeaza pentru elevii lui Galca

România Liberă România Liberă,
Steaua a disputat primul amical din 2015, cu Borussia Dormund. Cine urmeaza pentru elevii lui Galca

Steaua Bucuresti a inceput in forta turneul de pregatire din Spania. Elevii lui Galca au pierdut amicalul cu Borussia Dortmund, scor 0-1, insa au ratat mai multe ocazii importante. continuă pe România Liberă

AUDIO Ricky Martin revine cu primul single din 2015! Vezi aici cum suna balada Disparo al Corazon

Ricky Martin incepe noul an in forta! Se pregateste de lansarea albumului A Quien Quiera Escuchar, ce urmeaza sa fie.

Steaua a pierdut primul amical din pauza competitionala de iarna, in fata celor de la Borussia Dortmund

Steaua a pierdut meciul cu Borussia Dortmund 0-1), in cel dintai amical din pauza competitionala de iarna. Partida s-a desfasurat sambata, in Spania, la Oliva Nova.

Primul smartphone modular va fi disponibil din 2015. Afla unde va fi lansat

Potrivit publicatiei theverge. com, Project Ara, telefonul modular de la Google, va fi disponibil din 2015. Dispozitivul a captivat imaginatia tuturor dependentilor de tehnologie si device-uri Hi-tech pentru ca ofera fanilor posibilitatea de a-si configura smartphone-urile dupa bunul plac. De la procesoare la rezolutie, pana la camerele video si memorie ram. Acest concept nu este insa gata pentru publicul larg. Compania din Mountain View a anuntat ca prima regiune care va primi acces la smartphone-urile Ara de tip PhoneBloks va fi Puerto Rico.

Floria lanseaza Per Sempre, colectia de aranjamente florale pentru nuntile din 2015

Floria Events lanseaza colectia de aranjamente florale pentru nuntile din 2015, intitulata Per Sempre. Colectia este inspirata de farmecul Siciliei, cu accente de rosu Marsala, culoarea anului 2015. Colectia Per Sempre include aranjamente florale si buchete sofisticate, cu aer retro, realizate prin asocieri surprinzatoare de flori si pasteluri delicate. Colectia Floria Per Sempre poate fi admirata in acest weekend in cadrul targului de nunti Expomariage, ce se desfasoara la Marriott Grand Hotel.

Dinamo a fost invinsa de Bursaspor in primul amical al anului, scor 1-3

Echipa Dinamo a pierdut primul meci amical disputat in stagiul de pregatire din Turcia, dupa ce a fost invinsa, cu scorul de 3-1 3-0), de formatia Bursaspor, locul cinci in prima liga turca, informeaza site-ul oficial al gruparii dinamoviste, citat de Mediafax.

Dinamo invinsa in primul meci amical al anului

Echipa de fotbal Dinamo Bucuresti a pierdut vineri seara primul amical din 2015, jucat in Antalya Turcia).

UPDATE: Argaseala a ajuns la un acord cu CSA pentru folosirea marcii Steaua Bucuresti. Primul anunt oficial

Steaua a ajuns la un acord cu CSA privind folosirea marcii Steaua Bucuresti, in urma intalnirii pe care Valeriu Argaseala, presedintele clubului de fotbal, a avut-o, joi, cu reprezentantii MApN.

Primul meci oficial din 2015, prima infrangere pentru Stiinta Explorari Baia Mare

Primul meci oficial din acest an a adus si prima infrangere pentru echipa de volei masculin Stiinta Explorari Baia Mare. Baimarenii au pierdut in fata celor de la Tomis Constanta, scor 3-1.

Borussia Dortmund-Steaua 1-0. Un fost mare jucator al ambelor echipe e sigur: Rezultatul este mincinos

Borussia Dortmund a invins greu Steaua, scor 1-0, in primul amical al ros-albastrilor din 2015, dar campioana Romaniei s-a descurcat destul de bine in fata echipei care la jumatatea turului e pe penultimul loc in Bundesliga.

HCM Baia Mare vrea prima victorie in deplasare din 2015

HCM Baia Mare vrea prima victorie din 2015 obtinuta in deplasare. Echipa din Baia Mare va juca in a doua partida oficiala din acest an la Ploiesti in compania echipei locale CSM.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )