Libnet.ro
UNICEF

12:00

Borussia Dortmund-Steaua 1-0. Un fost mare jucator al ambelor echipe e sigur: Rezultatul este mincinos

Adevărul Adevărul,
Borussia Dortmund-Steaua 1-0. Un fost mare jucator al ambelor echipe e sigur: Rezultatul este mincinos

Borussia Dortmund a invins greu Steaua, scor 1-0, in primul amical al ros-albastrilor din 2015, dar campioana Romaniei s-a descurcat destul de bine in fata echipei care la jumatatea turului e pe penultimul loc in Bundesliga. continuă pe Adevărul

MINUT cu MINUT Steaua-Borussia Dortmund 0-1

Steaua a sustinut, sambata de la ora 17:30 live text pe onlinesport. ro, prima partida din 2015, amicalul de lux cu Borussia Dortmund. Meciul s-a disputat la Alicante in Spania, iar echipa din Ghencea ajucat prima partida cu noua sigla a clubului.

Steaua pierde amicalul cu Borussia Dortmund

Steaua a jucat de la egal la egal 83 de minute cu Borussia Dortmund, echipa obisnuita cu aerul tare din Bundesliga, dar a pierdut printr-un gol primit pe o scapare defensiva. Steaua a evoluat pentru prima data cu noua emblema pe tricouri.

Partida amicala: Steaua - Borussia Dortmund 0-1

Steaua a pierdut la limita, scor 1-0, partida amicala disputata, sambata, pe Rico Perez din Alicante impotriva celor de la Borussia Dortmund. Blaszczykowsk '85) a inscris unicul gol al disputei.

Steaua a pierdut primul amical din pauza competitionala de iarna, in fata celor de la Borussia Dortmund

Steaua a pierdut meciul cu Borussia Dortmund 0-1), in cel dintai amical din pauza competitionala de iarna. Partida s-a desfasurat sambata, in Spania, la Oliva Nova.

Gilca dupa amicalul cu Borussia Dortmund: Ne-am atins obiectivul

Constantin Gilca, antrenorul campioanei Steaua, s-a declarat multumit de evolutia jucatorilor sai in primul meci al anului, amicalul cu Borussia Dortmund, pierdut in cele din urma de formatia din Ghencea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )