Libnet.ro
UNICEF

10:00

Steaua va juca in play-off-ul Ligii Campionilor cu Manchester City

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Steaua va juca in play-off-ul Ligii Campionilor cu Manchester City

Echipa de fotbal Steaua va intalni unul dintre cei mai dificili adversari posibili in play-off-ul UEFA Champions League. Manchester City are cel mai bun coeficient dintre echipele aflate in grupa non-campioanelor: 99. 256, potrivit Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Tene, antrenorul de portari la Steaua, dupa calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor: Nita poate sa ajunga la nivelul lui Tatarusanu

Florin Tene, antrenorul care a trimis pe banda rulanta portari pentru nationala Romaniei, indiferent de clubul la care a lucrat, vede in Nita, titularul Stelei din meciul ce i-a adus calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor, un viitor Tatarusanu.

Steaua joaca cu Manchester City in play-off-ul Ligii Campionilor. Reghecampf: Va fi foarte greu pentru noi

Echipa Steaua Bucuresti va intalni formatia engleza Manchester City, in play-off-ul Ligii Campionilor. Prima partida va avea loc la Bucuresti, in 16 sau 17 august. Returul este programata la Manchester, in 23 sau 24 august.

Meci de foc pentru vicecampioana Romaniei: Steaua Manchester City, in play-off-ul Ligii Campionilor

Steaua si-a aflat adversara din play-off-ul Ligii Campionilor. Vicecampioana Romaniei urmeaza sa se bata pentru un loc in grupele celei mai titrate competitii europene in compania englezilor de la.

Steaua, calificare eroica in play-off-ul Ligii Campionilor. Stanciu, omul serii

Steaua merge mai departe in Liga Campionilor. Formatia ros-albastra a trecut de Sparta Praga si s-a calificat in play-off-ul Ligii. Steaua Bucuresti conducea formatia ceha Sparta Praga cu scorul de.

Steaua, calificare in playoff-ul Ligii Campionilor

Steaua s-a calificat, miercuri seara, in faza playoff a Ligii Campionilor dupa 2-0 pe teren propriu cu Sparta Praga. Nicolae Stanciu a marcat ambele goluri ale vicecampioanei Romaniei pe Arena Nationala. Steaua are asigurata cel putin prezenta in grupele Europa League in cazul in care va pierde barajul pentru Liga Campionilor. Tragerea la sorti are loc vineri de la ora 13:00.

Speram sa jucam in play-off cu o echipa pe care am avea sanse sa o eliminam. Laurentiu Reghecampf, dupa victoria Stelei in fata Spartei Praga

Steaua s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor dupa ce a invins cu 2-0 echipa Slavia Praga, miercuri seara, pe National Arena. Dupa 1-1 in tur, vicecampioana Romaniei a reusit sa.

Reeditare de anul trecut: Astra Giurgiu - West Ham United, in play-off-ul Europa League (FOTO)

Astra Giurgiu va juca in compania echipei engleze West Ham United in play-off-ul Europa League. Meciul va fi o reeditare a partidei de anul trecut, atunci cand cele doua s-au mai.

Steaua, duel cu Manchester City in play-off-ul Champions League

Steauaisi afla astaziadversara din play-off-ulUEFA Champions League. Vicecampioana Romaniei se va afla in urna non-capilor de serie, la tragerea la sorti de la Nyon. Cu un.

Astra Giurgiu, eliminare rusinoasa din preliminariile Ligii Campionilor

Astra Giurgiu a ratat calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a fost invinsa de FC Copenhaga cu scorul de 3-0 3-0), miercuri, pe stadionul 'Telia Parken' din.

Posibilele adversare pentru Steaua in playoff-ul Ligii Campionilor

UEFA a anuntat componenta urnelor valorice pentru tragerea la sorti de vineri a meciurilor din runda playoff a Ligii Campionilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )