Libnet.ro
UNICEF

06:00

Steaua a pierdut ultimul amical din Spania, scor 0-2, in compania formatiei azere FK Baku

B1 B1,
Steaua a pierdut ultimul amical din Spania, scor 0-2, in compania formatiei azere FK Baku

Echipa Steaua Bucuresti a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 2-0 1-0), de formatia azera FK Baku, in ultimul meci amical al primului stagiu de pregatire din Spania. in cantonamentul din Spania, Steaua a. continuă pe B1

Dinamo pierde si al doilea amical din Turcia, scor 0-1 cu o echipa din Rusia.

Echipa Dinamo Bucuresti a fost invinsa, duminica, cu scorul de 1-0 0-0), de formatia FK Luch-Energia Vladivostok, ocupanta locul patru in liga secunda din Rusia, intr-un meci amical din cadrul stagiului de pregatire din Antalya, informeaza site-ul oficial al clubului din Soseaua Stefan cel Mare, conform Mediafax. Antrenorul Flavius Stoican a inceput meciul in urmatoarea formula de echipa: Balgradean - L. Rus, Thicot, D. Grigore, Grecu - V. Lazar, Diakhate, Boubacar, C. Matei - Velici, .

Dinamo a pierdut primul amical din 2014

Dinamo a pierdut, 0-1 0-0), primul meci amical din cadrul turneului de pregatire in Antalya, programat impotriva liderului din Azerbaidjan, Qarabag FK.

Sucevean acuzat de autoritatile din Spania de talharie si omor, arestat preventiv

Un sucevean de 32 de ani a fost arestat, miercuri, pentru 14 zile, in baza unui mandat european de arestare emis de autoritatile din Spania. Barbatul din orasul Dolhasca a fost incarcerat, pe numele sau fiind.

VIDEO Steaua a obtinut inca un egal in cantonamentul din Spania. Piovaccari, executie de atacant pur sange

Steaua a terminat la egalitate, scor 1-1, partida cu Union Berlin, acesta fiind al patrulea amical jucat de ros-albastri in Spania. Piovaccari a marcat golul campioanei Romaniei, dar nu a fost suficient ca Steaua sa castige, deoarece nemtii au egalat pe final de meci.

Posta Romana estimeaza un profit operational de 15,1 milioane lei pentru ultimul trimestru din 2013

Posta Romana a anuntat miercuri ca estimeaza pentru ultimul trimestru al anului 2013 un profit operational de 15. 000 lei, efect al implementarii masurilor de reorganizare, eficientizare si restructurare. Pe motivul restabilirii echilibrului intre volumul de prestatii postale si a numarului de angajati, compania a concediat 3650 de angajati in perioada 18-23 august 2013. La finalul anului trecut, Posta avea 27. 451 de angajati.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2586 seconds )