Libnet.ro
UNICEF

12:00

Stefan Tudos, leasing manager Genesis Development: Cel putin 35% din chiriasii nostri au crescut, iar acest lucru vorbeste despre atractivitatea Romaniei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Stefan Tudos, leasing manager Genesis Development: Cel putin 35% din chiriasii nostri au crescut, iar acest lucru vorbeste despre atractivitatea Romaniei

Stefan Tudos, leasing manager in cadrul Genesis Development, cel mai mare proprietar roman de birouri, a povestit pentru Wall-Street. ro cum vede piata birourilor in 2015, dar si pe ce se bazeaza o relatie buna chirias-proprietar. continuă pe Wall-Street Ro

Un avion British Airways a luat foc pe aeroportul din Las Vegas. Cel putin 13 pasageri au fost raniti

Un avion al companiei British Airways cu destinatia Londra-Gatwick a luat foc pe Aeroportul McCarran din Las Vegas, cel putin 13 oameni fiind raniti, relateaza BBC News. Potrivit unor reprezentanti ai.

Cel putin doua lucruri de care trebuie sa tii cont cand iti alegi biroul

Nu mai e un secret pentru nimeni ca omul modern isi petrece, daca nu jumatate de zi, cel putin o treime din ea la birou. Prin urmare, e important ca biroul unde lucram si ne desfasuram activitatea sa indeplineasca mai multe criterii relevante.

Natura s-a dezlantuit in India: Cel putin 34 de oameni, UCISI de traznete

Cel putin 34 de oameni au fost ucisi de trasnete duminica, in sud-estul Indiei, in timpul furtunilor musonice.

Raiduri aeriene in Afganistan: Cel putin 11 politisti afgani, MORTI

Cel putin 11 politisti afgani au murit si alti patru au fost raniti in sudul Afganistanului, in raiduri aeriene efectuate de fortele NATO.

O bataie cu perne s-a lasat cu victime. Cel putin 24 de oameni au fost gasiti inconstienti

Traditionala bataie cu perne desfasurata la prestigioasa Academie Militara West Point s-a lasat cu victime anul acesta. Cel putin 30 de cadeti au fost raniti in uriasa bataie nocturna, care marcheaza.

Cel putin 15 morti si 40 de raniti intr-un accident de autocar

Cel putin 15 persoane au murit si 40 au fost ranite intr-un accident de autocar produs duminica in orasul brazilian Paraty, informeaza pompierii, citati de AFP. Accidentul s-a produs pe un drum care.

Un avion British Airways a luat foc pe pista. Cel putin 13 persoane au ajuns la spital

Un avion British Airways cu destinatia Londra-Gatwick a luat foc pe Aeroportul McCarran din Las Vegas, iar cele 172 de persoane de la bord au fost evacuate pe tobogan, relateaza BBC News online. Cel p.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2427 seconds )