Libnet.ro
UNICEF

16:00

Stenograme in cazul lui Gruia Stoica: Cine este mai influent acolo, Fenechiu sau Gaurean?

B1 B1,
Stenograme in cazul lui Gruia Stoica: Cine este mai influent acolo, Fenechiu sau Gaurean?

Trei milioane de euro a platit omul de afaceri Gruia Stoica pentru a afla, prin intermediul avocatuluiDoru Bostina, pretul oferit de CFR Marfa la licitatia pentru transportarea carbunelui in beneficiul. continuă pe B1

STENOGRAME Procurorii DNA: Gruia Stoica oferea spaga 3 milioane de euro pentru un contract de 100 de milioane de euro de la stat. Pagubita urma sa fie CFR Marfa. Prietene, nu risti nimic. Si daca pleci, pleci fericit!

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Roman, i-a oferit avocatului Doru Bostina 3 milioane de euro pentru a-i obtine informatii confidentiale care sa-i permita sa castige un contract de transport cu statul in valoare de peste 100 de milioane de euro in detrimentul societatii de stat CFR Marfa, concurenta firmei sale, se arata in referatul pentru propunerea arestarii preventive a omului de afaceri. Conform referatului procurilor DNA, Stoica l-a contactat si pe Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor din prioada in care omul de afaceri a castigat licitatia de privatizare a CFR Marfa, esuata, insa, in cele din urma dupa demisia ministrului.

Gruia Stoica, INTERCEPTAT: Cine este mai influent acolo, la MARFA, FENECHIU sau GAUREAN? Trebuie sa aflam

Gruia Stoica il intreba pe Doru Bostina daca la Ministerul Transporturilor are influenta Relu Fenechiu sau Calin-Bogdan Gaurean, pentru a afla de la directorul CFR Marfa ce pret ofera la licitatia pentru.

STENOGRAME Omul de afaceri Gruia Stoica va fi dus la Curtea de Apel cu propunerea de arestare preventiva

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Roman GFR), va fi adus joi in fata instantei Curtii de Apel cu propunerea de arestare preventiva. Acesta a fost retinut miercuri pentru cumparare de influenta. in acelasi caz, este cercetat si avocatul Catalin Bostina, dar si directorul CFR Marfa, Dragos Draghici. Acesta din urma se afla in coma la Spitalul Elias.

Badea, dupa ce Gruia Stoica a ajuns in catuse la DNA: Era cazul, ca atat ne-a povestit Basescu despre el

Mircea Badea a comentat, miercuri, ca era cazul ca Gruia Stoica sa ajunga la DNA, dupa ce presedintele Traian Basescu ne-a povestit multe despre ele. Pai, era cazul, ca atat ne-a povestit Basescu.

Doru Bostina, implicat in cazul in care Gruia Stoica A FOST RETINUT

Gruia Stoica a fost retinut, in aceasta seara, de procurorii anticoruptie, iar avocatul Doru Bostina, caruia omul de afaceri i-ar fi dat trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie organizata de Complexul Energetic.

Doru Bostina ar fi implicat in cazul in care Gruia Stoica A FOST RETINUT

Gruia Stoica a fost retinut, in aceasta seara, de procurorii anticoruptie, iar avocatul Doru Bostina, caruia omul de afaceri i-ar fi dat trei milioane de euro pentru a afla pretul cerut de CFR Marfa la o licitatie organizata de Complexul Energetic.

De ce voia Gruia Stoica sa stie daca la MT mai are influenta Fenechiu sau Gaurean

Gruia Stoica il intreba pe Doru Bostina daca la MT are influenta Relu Fenechiu sau Calin-Bogdan Gaurean, pentru a afla de la directorul CFR Marfa ce pret ofera la licitatia pentru transportarea carbunelui, omul de afaceri spunandu-i ca Dragos Draghici.

Gruia Stoica, saltat ca-n filme

Doru Bostina, audiat in acelasi dosar Scena de film, aseara, la DNA. Omul de afaceri Gruia Stoica a fost adus incatusat la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), juristii sustinand ca modul in care proprietarul Grupului Grampet din care face parte si GFR) a fost ridicat si incatusat este exagerat. Acest lucru se intampla doar in cazul in care invinuitul este prins in flagrant sau daca se impotriveste retinerii, spun sursele citate.

Gruia Stoica, retinut pentru 24 de ore de procurorii DNA. Omul de afaceri este urmarit penal pentru cumparare de influenta intr-un dosar legat de Complexul Energetic Oltenia

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul GFR, a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat joi Curtii de Apel Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile. Potrivit unor surse judiciare citate de ZIUAnews, procurorii DNA au descins, miercuri, la Complexul Energetic Oltenia, pentru a verifica desfasurarea licitatiei pentru desemnarea operatorului de transport feroviar marfa ce ar urma sa preia transportul carbunelui de la Complexul Energetic Oltenia. Sursele citate sustin ca ar fi existat presiuni atat in Ministerul Transporturilor, cat si in afara lui, pentru ca respectivul contract sa fie oferit companiei lui Gruia Stoica, Grup Feroviar Roman GFR) in defavoarea CFR Marfa. Valoarea contractului se ridica la cateva zeci de milioane de euro. DNA anunta ca Gruia Stoica este urmarit penal pentru cumparare de influenta in acest dosar.

GRUIA STOICA, audiat la DNA.

Gruia Stoica este urmarit penal pentru fapte de coruptie, conform Mediafax. Conform unor surse judiciare, omul de afaceri a fost adus la DNA cu mandat, demersul avand scopul de a-i fi aduse la cunostinta invinuirile. --- Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), a fost adus incatusat, miercuri seara, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie, conform MEDIAFAX. Stoica a fost adus la DNA de politisti si nu a facut nicio .

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )