Libnet.ro
UNICEF

16:00

STENOGRAME Omul de afaceri Gruia Stoica va fi dus la Curtea de Apel cu propunerea de arestare preventiva

Adevărul Adevărul,
STENOGRAME Omul de afaceri Gruia Stoica va fi dus la Curtea de Apel cu propunerea de arestare preventiva

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Roman GFR), va fi adus joi in fata instantei Curtii de Apel cu propunerea de arestare preventiva. Acesta a fost retinut miercuri pentru cumparare de influenta. in acelasi caz, este cercetat si avocatul Catalin Bostina, dar si directorul CFR Marfa, Dragos Draghici. Acesta din urma se afla in coma la Spitalul Elias. continuă pe Adevărul

Omul de afaceri Gruia Stoica va fi dus la Curtea de Apel cu propunerea de arestare preventiva. Directorul CFR Marfa, in coma la spitalul Elias

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grupului Feroviar Roman GFR), va fi adus joi in fata instantei Curtii de Apel cu propunerea de arestare preventiva. Acesta a fost retinut miercuri pentru cumparare de influenta. in acelasi caz, este cercetat si avocatul Catalin Bostina, dar si directorul CFR Marfa, Dragos Draghici. Acesta din urma se afla in coma la Spitalul Elias.

Omul de afaceri Gruia Stoica, retinut pentru o licitatie de la CEO

Omul de afaceri Gruia stoica a fost retinut, astazi de procurorii anticoruptie intr-un dosar care vizeaza o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia CEO) privind transportul de carbune pe care ferata.

STENOGRAME Procurorii DNA: Gruia Stoica oferea spaga 3 milioane de euro pentru un contract de 100 de milioane de euro de la stat. Pagubita urma sa fie CFR Marfa. Prietene, nu risti nimic. Si daca pleci, pleci fericit!

Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Roman, i-a oferit avocatului Doru Bostina 3 milioane de euro pentru a-i obtine informatii confidentiale care sa-i permita sa castige un contract de transport cu statul in valoare de peste 100 de milioane de euro in detrimentul societatii de stat CFR Marfa, concurenta firmei sale, se arata in referatul pentru propunerea arestarii preventive a omului de afaceri. Conform referatului procurilor DNA, Stoica l-a contactat si pe Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor din prioada in care omul de afaceri a castigat licitatia de privatizare a CFR Marfa, esuata, insa, in cele din urma dupa demisia ministrului.

Gruia Stoica, dus cu catuse la maini la DNA. Surse: Omul de afaceri, urmarit penal pentru coruptie

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), a fost adus cu catuse la maini, la sediul central al DNA, miercuri seara, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie. Stoica a fost.

Gruia Stoica, dus cu catuse la maini la DNA, pentru ca a mintit ca nu e acasa. Surse: Omul de afaceri, urmarit penal pentru coruptie

Update 20. 58- Omul de afaceri Gruia Stoica ar fi mintit procurorii anticoruptie atunci cand le-a transmis acestora, legat de primirea citatiei pentru audieri, ca nu se afla in Bucuresti, pentru a nu se.

Gruia Stoica, dus cu catuse la maini la DNA

Omul de afaceri Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), a fost adus cu catuse la maini, la sediul central al DNA, miercuri seara, pentru a fi audiat intr-un dosar de coruptie. Stire in curs.

FENECHIU apare in dosarul lui Gruia Stoica- Vezi REFERATUL PROCURORILOR, CU INTERCEPTARI.

Procurorii anticoruptie l-au retinut pe omul de omul de afaceri GRUIA STOICA pentru ca a dat 3. 000 de euro, prin intermediul avocatului Doru Bostina, pentru a castiga o licitatie de peste 100 de milioane de euro in dauna CFR Marfa. In convorbirile interceptate apare si numele fostului ministru al Transporturilor , Relu Febechiu, aflat acum intr-o situatie dificila deoarece asteapta decizia definitiva a Inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul Transformatorul, in care instanta de .

Stenograme in cazul lui Gruia Stoica: Cine este mai influent acolo, Fenechiu sau Gaurean?

Trei milioane de euro a platit omul de afaceri Gruia Stoica pentru a afla, prin intermediul avocatuluiDoru Bostina, pretul oferit de CFR Marfa la licitatia pentru transportarea carbunelui in beneficiul.

Gruia Stoica spune ca privatizarea HZ Cargo a esuat din cauza deteriorarii situatiei financiare a companiei croate

Privatizarea HZ Cargo a fost sistata intrucat situatia companiei feroviare din Croatia s-a depreciat consistent de la lansarea procedurii, afirma proprietarul grupului Grampet, Gruia Stoica, care considera ca deznodamantul nefericit poate fi pus pe seama lipsei de experienta a partii croate.

Gruia Stoica, retinut de DNA pentru 24 de ore

Gruia Stoica a fost retinut pentru 24 de ore urmand a fi prezentat la Curtea de Apel Bucure and sti cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, in timp ce pentru Doru Bostina s-a dispus masura obligarii de a nu parasi and tara pentru o perioada de 30 de zile, potrivit procurorilor anticorup and tie. ---- *Update 20:48 Potrivit DNA, Gruia Stoica i-a oferit avocatului Bo and stina Doru-Catalin suma de 3 milioane de euro. ---- *Update 19:05 Avocatul, Doru Bostina anchetat la DNA in acelasi dosar. ---- Omul de afaceri Gruia Stoica a fost adus, astazi, cu mandat la sediul DNA pentru a fi audiat intr-un dosar ce are legatura cu Complexul Energetic Oltenia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )