Libnet.ro
UNICEF

06:00

STENOGRAME Radu Mazare: Daca nu rezolva problema ma ocup eu de ei personal!

Adevărul Adevărul,
STENOGRAME Radu Mazare: Daca nu rezolva problema ma ocup eu de ei personal!

Primarul Radu Mazare i-ar fi cerut viceprimarului din Constanta sa rezolve urgent problemele cu autorizatii si avize de constructie pe care le intampina societatea Shapir - ce apartine omului de afaceri israelian care i-ar fi dat 175. 000 euro mita. Stenogramele de la dosar arata cum edilul ameninta ca in caz contrar se va ocupa personal de toata directia de urbanism. continuă pe Adevărul

STENOGRAME Radu Mazare: Daca nu rezolva problema, ma ocup eu de ei personal!

Primarul Radu Mazare i-ar fi cerut viceprimarului din Constanta sa rezolve urgent problemele, cu autorizatii si avize de construire, pe care le intampina societatea Shapir - ce apartine omului de afaceri israelian care i-ar fi dat 175. 000 de euro mita. Stenogramele de la dosar arata cum edilul ameninta ca in caz contrar se va ocupa personal de toata directia de urbanism.

Radu Mazare: Daca ma lasa liber, m-as duce o saptamana in Madagascar sa ma dau cu zmeul

Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, joi, ca in functie de decizia justitiei, daca va fi cercetat in libertate sau in arest, va mai pleca sau nu in vacanta din Madagascar pe care si-o planificase de Paste, unde si-ar dori sa mearga sa se dea cu zmeul si sa isi limpezeasca gandurile.

Stenograme in dosarul Radu Mazare: O chemi sa rezolve problema astazi, ca daca nu, ma ocup eu personal de toata directia de urbanism. El pierde bani, eu pierdeam imagine

Primarul Mazare i-a cerut viceprimarului din Constanta sa rezolve urgent problemele pe care le intampina societatea Shapir cu autorizatii si avize de constructie, edilul amenintand ca in caz contract ma ocup eu personal de toata directia de urbanism. Interceptarile din dosarul DNA, realizate in 2011, arata ca Mazare ii cerea viceprimarului ca problema lui Morgenstern trebuie rezolvata de urgenta. Radu Mazare a declarat ca aceasta convorbire interceptata de DNA nu are legatura cu dosarul Henri Coanda, discutia cu viceprimarul era despre locuintele construite de firma Shapir pentru tineri, nu pentru locuintele sociale.

Stenograme din dosarul mitei primite de Radu Mazare: O chemi sa rezolve problema astazi, ca daca nu, ma ocup eu personal de toata directia de urbanism

Radu Mazare a avut mai multe intalniri cu omul de afaceri Morgenstern Avraham in Bucuresti si au cazut de acord sa creasca valoarea contractului cu suma de 3,7 de milioane de lei, se arata in referatul DNA,.

Mazare se temea ca pierde imagine: Sa rezolve problema astazi, ca daca nu, ma ocup eu personal

Primarul Constantei, Radu Mazare, se temea ca va pierde la capitolul imagine daca nu reuseste sa termine construirea cartierului Henri Coanda. El i-a atras astfel atentia viceprimarului orasului sa rezolve problema,.

Interceptari din dosar. Spaga s-a negociat in cinci intalniri. Radu Mazare: El pierde bani, eu pierd imagine

Conform referatului procurorilor intocmit pentru propunerea de arestare, intalnirile primarului Constantei cu mituitorul au avut loc in restaurante din Capitala, iar mita a fost negociata in sediul primariei. Rezolvati problema sau ma ocup personal, spunea edilul.

VIDEO Radu Mazare: Interceptarile au fost scoase din context. Interceptarea se refera la constructia a trei blocuri pentru tineri, nu are nicio legatura cu cartierul

Primarul Constantei Radu Mazare a comentat interceptarile aparute joi in presa in dosarul sau, spunand ca au fost scoase din context, iar in ceea ce priveste autorizatia de constructie care apare in stenograme, el afirma ca este vorba de alta constructie, pentru trei blocuri, nu pentru cartierul social.

Radu Mazare afla, miercuri, daca va fi arestat

Primarul Constantei, Radu Mazare va afla, miercuri, de la magistratii ICCJ, daca va fi cercetat in libertate sau va fi arestat. Mazare a fost retinut marti de procurorii DNA sub aspectul savarsirii infractiunii de luare de mita, fiind vorba de 175. 000 de euro. Ancheta DNA il vizeaza si pe Alexandru MAzare, fratele edilului, conform unor surse judiciare.

Radu Mazare, intrebat daca ar face fata regimului de detentie: O sa ducem, ca asta e viata, eu sunt un luptator

Radu Mazare a vorbit, in emisiunea La Ordinea Zilei de la Antena 3, despre noaptea petrecuta in arest, dar si despre capacitatea sa de a face fata regimului de detentie. intrebat daca ar fi pregatit sa.

Victor Ponta, despre ridicarea lui Radu Mazare: I-au trimis opt mascati de parca era Steven Seagal sau un mare luptator ninja

Premierul Victor Ponta a comentat, joi, modul in care a fost adus la audieri la DNA primarul Constantei, Radu Mazare, care a fost ridicat de mascati, marti dupa-amiaza, de pe terasa unui restaurant din parcul Herastrau din Capitala. Ii trimiti opt mascati de parca era Steven Seagal sau un mare luptator ninja, a afirmat Ponta, sustinand ca, daca il suna cineva, Radu Mazare se prezenta singur la DNA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )