Libnet.ro
UNICEF

12:00

STENOGRAME Scandalul spagii de 1,4 milioane euro de la Hidroelectrica: Cum apare numele ministrului Constantin Nita in discutiile despre mita. Plus banuielile ca e vorba de vechii baieti destepti

Hotnews Hotnews,
 STENOGRAME Scandalul spagii de 1,4 milioane euro de la Hidroelectrica: Cum apare numele ministrului Constantin Nita in discutiile despre mita. Plus banuielile ca e vorba de vechii baieti destepti

Referatul procurorilor in cazul scandalului de mita la Hidroelectrica arata ca Ion Mihaila, consilier al ministrului Energiei, Constantin Nita, ar fi intermediat mituirea lui Remus Vulpescu denuntator in dosar, actualmente director de cabinet al ministrului Finantelor) pentru ca acesta sa ia o decizie in favoarea firmei clujene Energon Power and Gas. Stenogramele arata ca Mihaila, impreuna cu Eugen Bradean director in Hidroelectrica) i-ar fi promis lui Vulpescu 1,4 milioane de euro pentru a accepta un contract favorabil firmei clujene si defavorabil Hidroelectrica. Bradean spune intr-o convorbire cu Vulpescu ca presupune ca si ministrul Constantin Nita e implicat in afacerea Hidroelectrica - Energon si ca cel mai probabil in spatele necunoscutei firme Energon s-ar afla vechii baieti destepti. Consilierul ministrului Energiei, arestat preventiv pentru mituirea lui Remus Vulpescu cu 1,4 milioane euro, le-a declarat procurorilor ca invata mecanismele afacerilor cu energie. continuă pe Hotnews

STENOGRAME Scandalul spagii de 1,4 milioane euro de la Hidroelectrica: Cum apare numele ministrului Constantin Nita in discutiile despre mita

Referatul procurorilor in cazul scandalului de mita la Hidroelectrica arata ca Ion Mihaila, consilier al ministrului Energiei, Constantin Nita, ar fi intermediat mituirea lui Remus Vulpescu denuntator in dosar, actualmente director de cabinet al ministrului Finantelor) pentru ca acesta sa ia o decizie in favoarea firmei clujene Energon Power and Gas. Stenogramele arata ca Mihaila, impreuna cu Eugen Bradean director in Hidroelectrica) i-ar fi promis lui Vulpescu 1,4 milioane de euro pentru a accepta un contract favorabil firmei clujene si defavorabil Hidroelectrica. Bradean spune intr-o convorbire cu Vulpescu ca presupune ca si ministrul Constantin Nita e implicat in afacerea Hidroelectrica - Energon si ca cel mai probabil in spatele necunoscutei firme Energon s-ar afla vechii baieti destepti. Consilierul ministrului Energiei, arestat preventiv pentru mituirea lui Remus Vulpescu cu 1,4 milioane euro, le-a declarat procurorilor ca invata mecanismele afacerilor cu energie.

Scandalul spagii de 1,4 milioane euro de la Hidroelectrica: Cum apare numele ministrului Constantin Nita in discutiile despre mita

Referatul procurorilor in cazul scandalului de mita la Hidroelectrica arata ca Ion Mihaila, consilier al ministrului Energiei, Constantin Nita, ar fi intermediat mituirea lui Remus Vulpescu denuntator in dosar, actualmente director de cabinet al ministrului Finantelor) pentru ca acesta sa ia o decizie in favoarea firmei clujene Energon Power and Gas. Stenogramele arata ca Mihaila, impreuna cu Eugen Bradean director in Hidroelectrica) i-ar fi promis lui Vulpescu 1,4 milioane de euro pentru a accepta un contract favorabil firmei clujene si defavorabil Hidroelectrica. Bradean spune intr-o convorbire cu Vulpescu ca presupune ca si ministrul Constantin Nita e implicat in afacerea Hidroelectrica - Energon si ca cel mai probabil in spatele necunoscutei firme Energon s-ar afla vechii baieti destepti. Vom reveni cu amanunte.

Firma controlata de un clujean, implicata in scandalul mitei de 1,4 milioane de euro de la Hidroelectrica

Eugen Bradean, director de trading la Hidroelectrica, si Ioan Mihaila, membru in cadrul Consiliului de Supraveghere al companiei si consilier al ministrului Constantin Nita, au fost retinuti miercuri de procurorii anticoruptie, intr-un dosar de mita in valaoare de 1,4 milioane de euro. Firma implicata in scandal, Energon Power Gas SRL, este trader de energie, are sediul in Cluj-Napoca si este controlata de omul de afaceri Rares Criste.

Afaceri de 11,43 milioane euro pentru Oltchim in septembrie

Cifra de afaceri a Oltchim s-a dublat, luna trecuta, fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la 11,43 milioane euro de la 5,6 milioane euro, conform unui comunicat al administratorilor judiciari ai societatii.

Porsche Pipera - cifra de afaceri de aproape 15 milioane euro

Porsche Pipera, cel mai mare complex auto din Europa de Sud-Est, a incheiat primele sase luni de activitate cu o cifra de afaceri de aproape 15 milioane euro.

CNADNR: Kilometrul pentru tronsonul Sebes - Turda va costa maxim 7,8 milioane euro

Kilometrul pentru tronsonul de autostrada Sebes - Turda va costa maxim 7,8 milioane euro, a precizat, astazi, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR), potrivit unui comunicat de presa.

Ministerul Finantelor Publice a tranzactionat 500 milioane euro pe pietele externe

Ministerul Finantelor Publice a tranzactionat, astazi, 500 milioane euro, la un randament de 4,15%, in scadere cu 61 puncte de baza fata de 4,76, cat era randamentul initial, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Remus Vulpescu, seful de cabinet al ministrului Chitoiu, DENUNTATORUL in cazul mitei de 1,5 milioane euro la cel mai inalt nivel

Consilierul ministrului Energiei Constantin Nita a fost turnat la DNA de Remus Vulpescu, membru in Consiliul de Administratie al Hidroelectrica, spun surse judiciare. Consilierul Ioan Mihaila si directorul Eugen.

Guvernul i-a inapoiat lui Gruia Stoica cele 20 milioane euro din contul escrow

Autoritatile au deblocat contul escrow infiintat, recent, la Banca Transilvania, in vederea achitarii a 10% din pretul pe care Grup Feroviar Roman GFR) - castigatorul licitatiei - si-l asumase pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni de la CFR Marfa. ---- * Update 11:43 Manescu: Ministerul Transporturilor va returna integral cei 30 de milioane de euro platiti de GFR Ministrul Transporturilor, Ramona Manescu, a declarat, astazi, ca ministerul de resort va returna garantia de 10 milioane de euro depusa de Grupul Feroviar Roman GFR) pentru participarea la privatizarea CFR Marfa, iar contul escrow de 20 de milioane de euro a fost deja deblocat.

Finantele au atras 500 milioane euro de pe pietele externe prin redeschiderea unei emisiuni de obligatiuni

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat luni 500 milioane de euro de pe pietele externe printr-o emisiune de obligatiuni denominate in euro cu scadenta la sapte ani, la un randament de 4,15% pe an, potrivit unor surse bancare citate de Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )