Libnet.ro
UNICEF

06:00

Strategia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca: Din 2015 ne-am putea pensiona la o varsta mai inaintata. Se va recurge intr-o mai mare masura la taxele de mediu (proiect)

Hotnews Hotnews,
 Strategia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca: Din 2015 ne-am putea pensiona la o varsta mai inaintata. Se va recurge intr-o mai mare masura la taxele de mediu (proiect)

Romania va trebui in acest an sa exploreze modalitatile prin care sa recurga intr-o mai mare masura la taxele de mediu; sa egalizeze varsta de pensionare pentru femei si pentru barbati, sa sustina reforma pensiilor prin promovarea sanselor de angajare a lucratorilor varstnici; sa continue reformele in sistemul sanatatii, sa reduca recurgerea la spitalizarea excesiva a pacientilor. Din 2015, varsta de pensionare ar putea fi si ea prelungita, se arata in Strategia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca 2013-2020 publicata de Ministerul Muncii. vezi documentele integrale in atasament). continuă pe Hotnews

Peste 10.000 de locuri de munca scoase la concurs prin Agentia pentru Ocuparea Fortei de Munca

Peste 10. 000 de locuri de munca sunt scoase la concurs in aceasta saptamana prin intermediul Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca. Cele mai multe joburi sunt disponibile in judetele Cluj si Iasi, precum si in municipiul Bucuresti.

Varsta de pensionare a femeilor va fi egalizata cu cea a barbatilor incepand cu 2015

Incepand cu anul 2015, varsta de pensionare a femeilor va fi egalizata cu cea a barbatilor, se arata in Strategia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca 2013-2020 publicata de Ministerul Muncii.

Creste din nou varsta de pensionare.

Varsta de pensionare va mai creste inca o data, din 2015, potrivit noii Strategii Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca SNOFM), publicata de Ministerul Muncii. Institutia isi propune sa obtina astfel o mai buna plasare a batranilor in campul muncii pana in 2020, dar nu a dat deocamdata detalii privind noul prag de iesire la pensie. In prezent, varsta de pensionare este de 59 de ani la femei si de 64 de ani la barbati. Proiectul strategiei, aflat acum in dezbatere publica, arata ca .

ANOFM: 10.000 de locuri de munca vacante in data de 26 august

Agentia Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM) a anuntat, astazi, ca in evidentele sale sunt inregistrate 10. 000 de locuri de munca vacante, potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici.

FOTO. Sute de someri din Valcea au incercat sa-si gaseasca un loc de munca la bursa organizata de AJOFM

Peste 650 de someri au participat la bursa organizata astazi de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Valcea in speranta ca isi vor gasi un loc de munca.

HP va muta 50 de locuri de munca din Slovacia in tara noastra

Hewlett-Packard HP) va muta 50 de locuri de munca din Slovacia in tara noastra, in cautarea unor costuri mai reduse cu salariile, conform presei internationale.

Oferta pentru bursa locurilor de munca : cinci locuri de munca pentru tulcenii cu studii superioare

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Tulcea organizeaza vineri, 30 august 2013, de la 10. 00, in foaierul Casei de Cultura a Sindicatelor, bursa locurilor de munca pentru persoanele defavorizate pe piata muncii.

82 de locuri de munca vacante in judetul Buzau. Doar sase posturi pentru buzoienii cu studii superioare

Fata de saptamanile trecute, cand oferta de locuri de munca era saraca, in aceasta perioada, somerii buzoieni au la dispozitie 82 de posturi vacante, anuntate de catre angajatori la Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Buzau.

Un singur loc de munca pentru cei cu studii superioare in judetul Vaslui. Iata care sunt societatile care fac angajari

Vasluienii care sunt in cautarea unui loc de munca sunt asteptati la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) care a anuntat ca pana pe 28 august, in judet, sunt disponibile 345 oferte.

Noi materii optionale pentru clasele primare, incepand din septembrie: Filosofia pentru copii, Educatia financiara si Educatia pentru societate intra in oferta scolara

Incepand din septembrie, elevii din ciclul primar vor avea 3 noi materii optionale: Educatie pentru societate, Filosofie pentru copii si Educatie financiara. Ministerul Educatiei anunta intr-un comunicat remis HotNews. ro ca ministrul Remus Pricopie a aprobat prin Ordin de Ministru implementarea programelor scolare pentru cele trei discipline optionale. Filosofie pentru copii va fi studiata la clasa a III-a si/sau a IV-a, iar disciplina Educatie financiara va fi predata la clasele a III-a si/sau a IV-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2462 seconds )