Libnet.ro
UNICEF

20:00

Se strica vremea: Vijelii si ninsori viscolite, pana la ora 14. Care sunt zonele vizate

Antena3 Antena3,
Se strica vremea: Vijelii si ninsori viscolite, pana la ora 14. Care sunt zonele vizate

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o atentionare nowcasting Cod galben de vijelii si ninsori izolate, valabila timp de sase ore, in patru judete din zona Olteniei si. continuă pe Antena3

WTA Beijing: Simona Halep vs Shuai Zhang se va juca joi, nu inainte de ora 14:30

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Beijing au anuntat programul zilei de joi n. r. 6 octombrie), partida dintre Simona Halep 5 WTA) si Shuai Zhang 36 WTA) urmand sa aiba loc nu inainte de ora 14:30, ora Romaniei.

ANM: Atentionare nowcasting de vant pentru patru judete din sud-vestul tarii, pana la ora 14.00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting de vant si vreme rea, valabila miercuri dimineata pentru patru judete din sud-vestul tarii. Atentionarea este valabila.

Cum ne influenteaza reteaua Facebook inteligenta emotionala? Dezbatem la Adevarul Live de la ora 14.00

Este deja un truism ca persoanele care isi petrec mult timp pe retelele sociale au de suferit in ceea ce priveste viata sociala adevarata. Dar acesta nu este singurul aspect de care trebuie sa tinem cont. Psihologul Constantin Cornea vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, sa ne vorbeasca despre tipurile de tulburari pe care le putem dobandi de pe Facebook, dar si despre modul in care retelele sociale ne afecteaza inteligenta emotionala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )