Libnet.ro
UNICEF

12:00

SUA, discutii cu UE despre un acordarea unui ajutor financiar Ucrainei.

România Liberă România Liberă,
SUA, discutii cu UE despre un acordarea unui ajutor financiar Ucrainei.

Statele Unite au anuntat, luni, ca discuta cu Uniunea Europeana UE) pe tema acordarii unui ajutor financiar Ucrainei, relateaza AFP, conform Mediafax. Suntem intr-o etapa preliminara de consultari cu UE si cu alti parteneri pe marginea sprijinului de care Ucraina ar avea nevoie, a declarat purtatoarea de cuvant a Departamentului de Stat, Jennifer Psaki. Citeste si: UCRAINA. Protestatarii proiecteaza jurnale de stiri, iar politia raspunde difuzand cantece sovietice, la Kiev Un ajutor . continuă pe România Liberă

Guvernul si Congresul SUA discuta despre posibilitatea impunerii unor sanctiuni Ucrainei

Guvernul american discuta cu Congresul despre posibilitatea impunerii unor sanctiuni Ucrainei, o tara afectata de grave tulburari politice, a anuntat joi diplomatia americana, relateaza AFP.

Ashton continua medierea la Kiev.

Inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton, se va deplasa marti la Kiev intr-o noua incercare de mediere pentru gasirea unei solutii la criza politica din Ucraina, relateaza AFP, conform Mediafax. Doamna Ashton va purta discutii cu opozitia si cu autoritatile ucrainene marti si miercuri, a anuntat purtatoarea sa de cuvant, Maja Kocijancici, citata de AFP. Citeste si: SUA, discutii cu UE despre un acordarea unui ajutor financiar Ucrainei Catherine Ashton a anuntat .

Uniunea Europeana si SUA pregatesc un ajutor financiar - Planul Ucrainean. Presedintele Ianukovici isi reia luni activitatea

Presedintele Viktor Ianukovici si-a reluat luni munca, la Kiev, dupa un concediu medical de patru zile, in conditiile in care Uniunea Europeana a anuntat ca pregateste un important ajutor economic pentru Ucraina, destinat sa ajute tara sa iasa din cea mai grava criza pe care o traverseaza de la obtinerea independentei, scrie AFP.

intalnire Basescu- Gauck. Discutii despre combaterea coruptiei.

Presedintele Traian Basescu si omologul german Joachim Gauck, au discutat, vineri, la Munchen, despre importanta implicarii la cel mai inalt nivel a autoritatilor statului in combaterea coruptiei si au facut o evaluare a performantei sistemelor judiciare din tarile in tranzitie, conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale. Domnul presedinte Traian Basescu si domnul presedinte Joachim Gauck au reconfirmat, in cadrul intrevederii, importanta implicarii la cel mai inalt nivel a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )