Libnet.ro
UNICEF

18:30

SUA ofera 20 de milioane dolari pentru patru lideri ai Statului Islamic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA ofera 20 de milioane dolari pentru patru lideri ai Statului Islamic

Guvernul Statelor Unite ale Americii ofera o recompensa in valoare de 20 de milioane de dolari pentru informatii despre patru lideri ai Statului Islamic SI), informeaza azi BBC. continuă pe Ziarul Bursa

SUA ofera 20 de milioane dolari pentru patru lideri ai SI

Guvernul Statelor Unite ale Americii ofera o recompensa in valoare de 20 de milioane de dolari pentru informatii despre patru lideri ai Statului Islamic SI), informeaza azi BBC.

Raytheon, contract de 559 milioane dolari pentru a produce rachete ce vor fi instalate in Romania

Raytheon Company a anuntat luni ca a primit un contract in valoare de 559,2 milioane de dolari pentru a produce, la Redstone Arsenal, in Huntsville, 44 de rachete ghidate de tip Standard Missile-3 Block IB, care urmeaza sa fie instalate in Romania in cadrul scutului antiracheta din Europa in 2015.

Guvernul ofera 135 milioane lei pentru investitii in infrastructura din educatie

Guvernul Romaniei a decis astazi, printr-un Memorandum, sa ofere 135 de milioane de lei pentru investitii in infrastructura din domeniul educatiei, arata un comunicat transmis redactiei.

SUA ofera o recompensa in schimbul unor informatii despre patru lideri SI. Ce valoare are recompensa

Guvernul Statelor Unite ofera recompense in valoare totala de 20 de milioane de dolari in schimbul unor informatii despre patru barbati pe care-i prezinta drept lideri ai gruparii teroriste Statul Islamic SI), ale caror nume au fost introduse pe o lista de suspecti cautati.

Rachetele interceptoare ale scutului SUA din Romania vor costa 559 milioane dolari

Compania americana Raytheon a anuntat luni ca a primit un contract in valoare de 559,2 milioane de dolari pentru a produce, la Redstone Arsenal, in Huntsville, 44 de rachete ghidate, care urmeaza sa fie instalate in Romania in cadrul scutului antiracheta din Europa in 2015.

SUA. Recompensa de zeci de milioane in schimbul unor informatii despre patru lideri SI

Guvernul Statelor Unite ofera recompense in valoare totala de 20 de milioane de dolari in schimbul unor informatii despre patru barbati pe care-i prezinta drept lideri ai gruparii Statul Islamic SI), ale caror.

Un tablou de Vincent van Gogh, vandut la licitatie cu 66 milioane de dolari

Lallee des Alyscamps, un tablou pictat de Vincent van Gogh in 1881, a fost vandut cu 66 milioane de dolari la o licitatie organizata de casa Sothebys la New York.

Platforma de comenzi online foodpanda a atras investitii de 100 milioane dolari

Foodpanda, platforma globala de comenzi de mancare, a anuntat atragerea unei noi runde de investitii, in valoare de 100 milioane de dolari, sustinuta, in primul rand, de Goldman Sachs. Si finantatorii traditionali ai platformei, inclusiv Rocket Internet, au contribuit la fondurile acordate. foodpanda se vrea a fi un eBay al comenzilor de mancare, ea fiind un marketplace la care restaurantele se pot inscrie, cu conditia sa plateasca un comision si sa aiba posibilitatea de a livra la domiciliu.

Vladimir Putin a ratificat acordul privind crearea unui fond comun de rezerva de 100 de miliarde de dolari pentru tarile BRICS

Presedintele rus Vladimir Putin a ratificat sambata acordul cu privire la crearea unui fond comun de rezerva pentru statele emergente din cadrul BRICS - Brazilia, Rusia, India, China si Africa de Sud, care va fi.

Putin a ratificat acordul privind crearea unui fond de 100 de miliarde de dolari pentru tarile BRICS

Presedintele rus Vladimir Putin a ratificat sambata acordul cu privire la crearea unui fond comun de rezerva pentru statele emergente din cadrul BRICS - Brzialia, Rusia, India, China si Africa de Sud -, relateaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )