Libnet.ro
UNICEF

20:00

Subiectiv. Contestatia DNA in cazul Rarinca, o prostie juridica

Antena3 Antena3,
Subiectiv. Contestatia DNA in cazul Rarinca, o prostie juridica

Contestatia in anulare prin care DNA vrea sa anuleze achitarea Marianei Rarinca este o prostie juridica, scrie Lumea Justitiei. DNA pretinde ca judecatoarea Gagescu de la CAB ar fi fost incompatibila deoarece,. continuă pe Antena3

Cazul Rarinca. Prof. de drept Corneliu Popescu : Simt durere, revolta, rusine!

Radu Tudor a preluat astazi pe blogul sau mesajul de alarma al unuia dintre cei mai reputati profesori ai Facultatii de Drept din Universitatea Bucuresti in legatura cu arestarea nedreapta a Marianei Rarinca,.

La ordinea zilei. Cazul Rarinca. Fosti si actuali magistrati incep sa demaste abuzurile

Judecatorul pensionar Nicolae Tanase a venit de la Ploiesti in emisiunea La ordinea zilei ca sa expuna perspectiva sa de om cu zeci de ani de experienta in sistemul judiciar romanesc asupra cazului Rarinca.

Punctul de intalnire. Renate Weber: CSM este obligat sa dezbata cazul Rarinca

Editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3, a abordat tema cazului Rarinca. Invitata in emisiune, proaspat data afara din PNL, europarlamentarul.

Basescu, despre cazul Rarinca: As fi iesit la tribuna, ii felicit pe judecatori care la Curtea de Apel au adus noi probe in proces care au permis achitarea (VIDEO)

Fostul presedinte, Traian Basescu, a comentat miercuri, la iesirea de la sediul PMP, cazul Marianei Rarinca, precizand cum ar fi reactionat cu privire la aceasta situatia daca ar fi fost sef al.

Cazul Rarinca: Un fost membru CSM ii cere demisia judecatorului Cristi Danilet printr-o scrisoare deschisa

Avocatul Costel Galca, fost membru CSM si director al Revistei de Drept Social, cere demisia judecatorului Cristi Danilet din CSM, in urma declaratiilor facute de acesta despre Mariana Rarinca, scriu cei de la.

100 de minute. CSM se face ca analizeaza cazul Rarinca

CSM sustine ca va analiza cum a fost posibil abuzul impotriva Marianei Rarinca, femeia care a stat 191 de zile in arest nevinovata doar pentru ca a calcat-o pe bataturi pe Livia Stanciu, sefa Curtii Supreme.

Punctul de intalnire: Cazul Rarinca - spirala nemultumirii explodeaza

Editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, realizata de Radu Tudor, la Antena 3, a abordat tema cazului Rarinca, din nou. De altfel, Radu Tudor a explicat ca acesta nu este primul caz.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2633 seconds )