Libnet.ro
UNICEF

18:00

Succes rasunator pentru Irina Begu. S-a calificat in turul 2 al turneului WTA de la Roma

Antena3 Antena3,
Succes rasunator pentru Irina Begu. S-a calificat in turul 2 al turneului WTA de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in turul 2 al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 664 dolari. Irina Begu a invins-o luni, in runda inaugurala, pe. continuă pe Antena3

WTA Roma: Irina Begu s-a calificat in turul doi

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in turul doi al turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale de 2. 664 dolari, dupa ce a invins-o luni, in runda inaugurala, pe rusoaica Margarita Gasparian, in doua seturi, 6-3, 6-0.

Simona Halep o ataca pe Irina Begu: Setul doi a fost cadou de Paste. Cum raspunde jucatoarea

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a plans, in timpul meciului disputat cu jucatoarea Irina Begu, la Madrid, ca oamenii din staff au comunicat prea mult cu ea. in replica, Irina Begu a declarat ca nu isi doreste sa fie implicata intr-un scandal, punand declaratiile lui Halep pe seama nervilor.

VIDEO Tensiune maxima intre Simona Halep si Irina Begu: Setul doi a fost cadou de Paste. Replica Irinei: Nu vreau eu sa fac scandal, dar...

Simona Halep a trecut de Irina Begu in sferturile de finala ale Madrid Open, insa partida a avut parte de momente incordate si situatia a explodat la final. Totul a plecat de la nemultumirea Simonei ca Irina a primit sfaturi de la antrenor in timpul meciului.

Irina Begu trece fara probleme de primul tur la Roma. S-a specializat pe 6-0

Jucatoarea Irina Begu a fost prima dintre jucatoarele din Romania care a debutat in turneul WTA Premier 5 de la Roma.

Saptamana din tenis incepe cu dreptul. Begu s-a calificat in turul al doilea al turneului Premier 5 de la Roma

Irina-Camelia Begu, locul 35 WTA, a invins-o, cu scorul de 6-3, 6-0, pe rusoaica Margarita Gasparian, locul 52 WTA, si s-a calificat in turul al doilea al turneului de la Roma.

Trei motive pentru care cearta de la Madrid dintre Simona Halep si Irina Begu poate fi benefica

Scandalul de la Madrid, in care Simona Halep a acuzat echipa Irinei Begu ca ar fi deranjat-o cand a dat indicatii zgomotoase, a starnit dezbateri aprinse pe net si in culisele tenisului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )