Libnet.ro
UNICEF

20:00

VIDEO Tensiune maxima intre Simona Halep si Irina Begu: Setul doi a fost cadou de Paste. Replica Irinei: Nu vreau eu sa fac scandal, dar...

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tensiune maxima intre Simona Halep si Irina Begu: Setul doi a fost cadou de Paste. Replica Irinei: Nu vreau eu sa fac scandal, dar...

Simona Halep a trecut de Irina Begu in sferturile de finala ale Madrid Open, insa partida a avut parte de momente incordate si situatia a explodat la final. Totul a plecat de la nemultumirea Simonei ca Irina a primit sfaturi de la antrenor in timpul meciului. continuă pe Adevărul

Tensiuni intre Simona Halep si Irina Begu in timpul meciului direct/ Begu: Sa fie primit daca ea a spus ca mi-a lasat setul doi.../ Ce spune Halep

Intre Simona Halep si Irina Begu s-a creat o stare de tensiune, dupa ce prima s-a plans in timpul meciului direct ca antrenorii adversarei dau indicatii in timpul partidei, desi regulamentul o interzice, scrie Mediafax. Simona Halep s-a impus cu 6-3, 0-6, 6-1 si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid.

LIVETEXT Simona Halep - Irina Begu, sfertul romanesc de la Madrid Open

Simona Halep si Irina Begu joaca de la ora 15. 00 in sferturile de finala de la Madrid, in singurul meci pe care-l vor urmari fara emotii: vom avea o romanca in semifinale cu siguranta.

Madrid Open: s-a stabilit ora partidei dintre Simona Halep si Irina Begu

Simona Halep si Irina Begu se vor intalni in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Meciul va avea loc joi, in direct pe DolceSport 2.

WTA Madrid: Simona Halep, in semifinale dupa ce a castigat duelul romanesc cu Irina Begu (6-3, 0-6, 6-1)

Irina Camelia Begu 34 WTA) a respectat planul din aceasta saptamana si a avut o partida de trei seturi si impotriva Simonei Halep 7 WTA). De aceasta data insa, Irina a fost invinsa 3-6, 6-0, 1-6), parasind turneul Premier Mandatory in sferturile de finala partida a durat o ora si 36 de minute). Simona va continua competitia, iar in penultimul act ar putea sa dea peste o alta jucatoare din Romania: Patricia Maria Tig, care o va intalni pe Samantha Stosur.

Trei motive pentru care cearta de la Madrid dintre Simona Halep si Irina Begu poate fi benefica

Scandalul de la Madrid, in care Simona Halep a acuzat echipa Irinei Begu ca ar fi deranjat-o cand a dat indicatii zgomotoase, a starnit dezbateri aprinse pe net si in culisele tenisului.

CTP, despre meciul dintre Simona Halep si Irina Begu din sferturile turneului de la Madrid: Vor iesi niste scantei superbe

Cristian Tudor Popescu a vorbit despre viitorul meci dintre jucatoarele romance de tenis Simona Halep si Irina Begu din cadrul sferturilor turneului de la Madrid, afirmand ca partida va fi una foarte.

WTA Madrid: Marsul romancelor se incheie. Si Tig a fost eliminata. Ramanem in competitie doar Simona Halep

Patru tenismene romance s-au calificat in sferturile de finala ale turneului de la Madrid: Simona Halep, Irina Begu, Patricia Tig si Sorana Cirstea. Patricia Maria Tig a pierdut joi seara in fata australiencei Samantha Stosur in doua seturi, scor cu 3-6, 4-6. Singura care merge in semifinala este Simona Halep, care a invins-o in disputa romancelor din sferturi pe Irina Begu, cu 6-3, 0-6, 6-1.

Simona Halep: Nu am vorbit cu Irina dupa meci

Extrem de rece strangerea de mana de la finalul meciului intre Simona Halep si Irina Begu. Am observat-o cu totii, iar la conferinta de presa Halep a detaliat.

Simona Halep o ataca pe Irina Begu: Setul doi a fost cadou de Paste. Cum raspunde jucatoarea

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a plans, in timpul meciului disputat cu jucatoarea Irina Begu, la Madrid, ca oamenii din staff au comunicat prea mult cu ea. in replica, Irina Begu a declarat ca nu isi doreste sa fie implicata intr-un scandal, punand declaratiile lui Halep pe seama nervilor.

TENIS: Simona Halep s-a calificat in semifinale, la Madrid, dupa un meci de poveste cu Irina Begu

Halep a reusit sa castige un meci dramatic cu Irina Begu si s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid, scor 6-3, 0-6, 6-1. Simona s-a impus categoric in primul set, scor 6-3, si putini credeau ca Irina mai poate reveni in set-ul secund.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2497 seconds )